Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל דייהו סופר רייסר שנת 95 ידנית .

עד לפני חודש האוטו נסע פיקס בלי בעיות בלי כלום, משהו כמו לפני שבועיים התחילו רעשים מוזרים מאזור המכסה מנוע כשפתחתי את המכסה לא הצלחתי לזהות את מקור הרעש זה כמו קליקים דיי חזקים שיוצאים מאזור הטיימינג או שזה מהבוכנה הקרובה ביותר.

ולפני שבוע התפוצץ לי הרדיאטור לא יודע למה החלפתי רדיאטור וכפי הניראה אין לחץ מיותר על צינורות הרדיאטור והוונטה פועלת והכל ניראה בסדר...עכשיו היה סבירות שהלך לי הראש מנוע אבל בסוף התברר שלא, אך המנוע פועל כמו מנוע של טרקטור לא נישמע בסדר בכלל.

בבדיקה של מומחה מבחינה מכנית של המנוע התיפקוד בסדר גמור הקומפרסיה של הבוכנות מעולה. אך הוא אומר שיש סיכוי שהקליקים מהמכסה מנוע באים אחד הגלגלים המותחים של הטיימינג או מהמשאבת מים...

כל זה לא מתקשר לי אחד לשני מישהו יכול להעיר לי קצת אור על מה שזה יכול להיות?

פורסם
אני בעל דייהו סופר רייסר שנת 95 ידנית .

עד לפני חודש האוטו נסע פיקס בלי בעיות בלי כלום, משהו כמו לפני שבועיים התחילו רעשים מוזרים מאזור המכסה מנוע כשפתחתי את המכסה לא הצלחתי לזהות את מקור הרעש זה כמו קליקים דיי חזקים שיוצאים מאזור הטיימינג או שזה מהבוכנה הקרובה ביותר.

ולפני שבוע התפוצץ לי הרדיאטור לא יודע למה החלפתי רדיאטור וכפי הניראה אין לחץ מיותר על צינורות הרדיאטור והוונטה פועלת והכל ניראה בסדר...עכשיו היה סבירות שהלך לי הראש מנוע אבל בסוף התברר שלא, אך המנוע פועל כמו מנוע של טרקטור לא נישמע בסדר בכלל.

בבדיקה של מומחה מבחינה מכנית של המנוע התיפקוד בסדר גמור הקומפרסיה של הבוכנות מעולה. אך הוא אומר שיש סיכוי שהקליקים מהמכסה מנוע באים אחד הגלגלים המותחים של הטיימינג או מהמשאבת מים...

כל זה לא מתקשר לי אחד לשני מישהו יכול להעיר לי קצת אור על מה שזה יכול להיות?

הקפצה

• תוכן חדש...