Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף רעידות חזקות בזמן נסיעה.

אוויר ניפחתי בכל 4 הגלגלים.

האם להחליף צמיגים דבר ראשון? או ללכת לבדוק כיוון פרונט?

אני מאזור פ"ת. יש המלצה לאן לפנות?

תודה מראש.

פורסם

יש לבצע כיוון פרונט\איזון גלגלים ולפני הכל בדיקת לחץ אוויר בצמיגים.

לגבי מכון פרונט תמתין לתגובה של רפי לין הוא יפנה אותך למקום הנכון.

אם חשוב לך לעשות את זה בדחיפות תפתח ספר טלפונים באזורך לדעתי תוכל לגשת לכל מכון פרונט העסק לא מורכב והכיוון הוא בסביבות ה15 דקות

בהצלחה

פורסם

אחלה בכייף..

אז יש לך מספיק זמן להמתין לתגובה של רפי לין ולקבל המלצה למכון כיוון פרונט

עד עכשיו לא שמעתי על מישהו שהתאכזב מהמלצה שלו.

כדאי להמתין!

פורסם

תתחיל עם חלופות זולות יותר לפני כיוון פרונט.

בצע איזון גלגלים ובקש שיבדקו את מצב הצמיגים אשר יכולים להעיד בקלות יחסית על הצורך בכיוון פרונט.

בצע בדיקת חופשים בגלגלים ובמערכת ההיגוי והמתלים לתפוחים ו/או גומיות קרועות.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
בסקר טלפוני קצר מול מספר מוסכים, מצאתי כי המוסך שהומלץ כאן היה היקר מבין כולם.

מה זה יקר בשבילך? אם זה עניין של 30-50 ש"ח עדיין מומלץ ללכת למקום שבוודאות יתנו לך עבודה טובה ובלי סיפורי אלף לילה ולילה על החלפת חלקים למינהם שבסופו של דבר אתה יוצא עם כפול ממה שהיית משלם במקור.

בכל מקרה אני חושב שעל איכות משלמים,לא בהכרח שזה תמיד ככה אבל ברוב הפעמים.

בהמלצות שניתנו ע"י רפי לין לא ממש דיברו על מחיר דובר על איכות העבודה נטו וזה מה שחשוב לי לפחות.

אם מצאת לך מקום טוב יותר אז שיהיה בכייף ובהצלחה

פורסם
מה זה יקר בשבילך? אם זה עניין של 30-50 ש"ח עדיין מומלץ ללכת למקום שבוודאות יתנו לך עבודה טובה ובלי סיפורי אלף לילה ולילה על החלפת חלקים למינהם שבסופו של דבר אתה יוצא עם כפול ממה שהיית משלם במקור.

בכל מקרה אני חושב שעל איכות משלמים,לא בהכרח שזה תמיד ככה אבל ברוב הפעמים.

בהמלצות שניתנו ע"י רפי לין לא ממש דיברו על מחיר דובר על איכות העבודה נטו וזה מה שחשוב לי לפחות.

אם מצאת לך מקום טוב יותר אז שיהיה בכייף ובהצלחה

:mm_yeah: תמיד הזול בסוף הוא היקר אבל אם מצאת יותר טוב אז בהצלחה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...