Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כרגע אנחנו כל המשפחה נמצאים ברשת אורנג'.

כנראה שבתחילת השבוע אנחנו עוברים כולנו לסלקום.

עכשיו רציתי לדעת איזה מכשיר הכי שווה לקבל מהם?

בחבילה שלי אני מקבל את כל המכשירים חינם חוץ מ N96 והomnia.

חשבתי לקחת את ה E71 ( כרגע אני עם N95 )

זקוק להמלצה על מכשיר טוב שלא יפול מאיכותו של הn95

תודה לכולם.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

הייתי אומר N96 שהוא באמת משוכלל ועולה על N95.

E71 הוא מכשיר עסקי בעל מקלדת מלאה,אין לו מצלמה טובה כל כך וגם כל שאר תכונות שלו עם הרבה פחות אמביציות.

השאלה הגדולה מה בדיוק אתה צריך/רוצה במכשיר,קח בחשבון שהN96 בכלל לא זול,אבל גם הE71 לא בדיוק מהזולים

פורסם

רשמתי למעלה שאת כל המכשירים אני מקבל בחינם חוץ מהN96 + הOMNIA

בגלל זה אני חשבתי ללכתי לכיוון של E71 המכשיר הכי טוב שאני יכול לקבל בחינם.

או שאני טועה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תעשה השוואת תכונות בין המכשירים שאתה יכול לקחת,ותראה מה חשוב לך ומה פחות.

הE71 הוא מכשיר מצויין בשביל היעוד שלו,אם אתה מסמס המון אז המקלדת המלאה היא אחלה פתרון

שוב השאלה היא מה בדיוק חשוב לך במכשיר ועל מה אתה מוכן להתפשר?

פורסם

המצלמה של המכשיר היה מצלמה בסיסית

המקלדת QWARTY של המכשיר נותנת לי פתרון טוב, אני מסמס המון.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

מה השימושים העיקריים שלך במכשיר?

בסה"כ גם אני מאוד אוהב את ה-E71, המקלדת מעולה ל-SMS, וה-WIFI עם אחלה דפדפן ממש מוסיף, GPS בילט אין בהחלט יעזור מידי פעם גם כן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שימוש?

זכרון גדול לנתונים.

מצלמה צריך שתהיה סבירה + אחרי הN95

יכולת סנכרון עם הפלאפון הקיים.

בקשר למקשים בE71 אני התאהבתי ממש נוח לי.

יש לי פשוט את האופציה לקבל את המכשיר חינפ אז אני רוצה את המכשיר הטוב ביותר

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

עם 110 מגה בייט זכרון פנימי, ועוד כרטיס 2 ג'יגה בייט שמגיע בערכה, נראה לי שזה די יענה על הדרישה לזכרון. אם לא, שדרג את הכרטיס. יש לך עד 8 ג'יגה לפי הנתונים הרשמיים, ואני די בטוח שגם 16 ג'יגה בייט הוא יקבל בשמחה (לא בטוח, אבל לפי הניסיון שלי עם מכשירי נוקיה, אין להם בעיה עם כרטיסים יותר גדולים ממה שנוקיה מכריזים), אבל את הנושא יש קודם לבדוק(!).

המצלמה סבירה, אל תצפה לקבל תשואות על התמונות, אבל בהחלט תעשה את העבודה.

הסכנרון עם ה-N95 שלך יהיה כל כך פשוט, שלא תרגיש בהבדל בכלל. עם ה-Nokia PC Suite, עושים גיבוי ל-N95, ומעלים אותו ל-E71, וסיימת. כל הזכרונות כל התמונות כל מה שרק רצית יהיה שם.

אם זה בחינם, אני לא רואה סיבה להתלבטות. ה-E71 עדיף על הלבנת חבלה שאתה סוחב איתך כרגע :-)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

למה שלא תנהג בחוכמה, ולא כמו כל הליצנים שמתחייבים ל3 שנים לחברה סלולרית .

המכשיר לא באמת בחינם, זה תמורת זמן אוויר,חתונה קתולית עם הרשת הסלולרית וכל מיני שטויות נוספות

כמו כן אני מניח שלא תשאר עם אותו מכשיר במשך 3 שנים אם אתה בן אדם שמחליף N95 ל E71,

אז לא חבל להכנס לסחרור של תשלומים מיותרים בזמן שדרוגים תכופים?

פשוט תיקח מסלקום רק SIM CARD ללא כל התחייבות ותמשיך להשתמש במכשיר ה N95 שלך.

תמורת סכום סמלי, אורנג' ישמחו לפתוח לך אותו (משהו כמו 99 ש"ח) , תגיד להם שאתה צריך להשתמש בו בסימים של חו"ל.

נ.ב. אם אתה מעוניין למכור את הN95 -אורנג' שלך, צור איתי קשר בהודעה פרטית, אני מחפש אחד כזה.

אם זה בחינם, אני לא רואה סיבה להתלבטות. ה-E71 עדיף על הלבנת חבלה שאתה סוחב איתך כרגע :-)

זאת אותה לבנת חבלה, רק שזאת היא יותר רחבה ופחות עבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקשר לN95 יש לי אותו כבר דיי הרבה זמן המכשיר נקנה מאנגליה עוד לפני שהוא הגיע לארץ.

את המכשיר אני מקבל חינם בחבילה שלי, זאת אומרת שמעל 100 שקל מגיע לך מכשירים מסויימים חינם.

ובחבילה שלי אני יכול לקבל את ה E71 לכן אני מחפש את המכשיר הכי טוב שאני יכול לקבל.

שוב פעם זה לא משנה עם אני לוקח מכשיר או לא כי התשלום בסוף החודש אותו דבר, אז למה לא בעצם?

אייל תרגיש חופשי ליצור קשר בפרטי יכול להיות שיש לי משהו בשבילך.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...