Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי קאיה קארנס 05' עם מנוע טורבו דיזל 2000 .שלשום התחיל לצאת לי עשן לבן מהרכב.מסתבר שהסולר דולף לכיוון מיכל השמן .המוסכניק שלי העריך שמדובר בבעיה באינגקוטרים או במשאבת סולר ואמר לי לפנות למוסך מורשה קאיה.במוסך קאיה השלושה בת"א בדקו את הרכב וטענו שמשאבת הסולר פגומה ויש להחליפה .והבעיה היא לא באינגקטורים או בצינורות גומי.

העניין הוא שהרכב נסע 87 א' ק"מ סה"כ וזה נשמע לי מאוד מוזרשבקילומטראז כ"כ נמוך כבר הלכה משאבת סולר.בעל המוסך טוען שייתכן שמשאבת הסולר התקלקלה עקב שימוש בסולר מהול במים או כתוצאה מבלאי טבעי.הוא טוען שגם בפולסקווגן ובמכוניות אחרות משאבות סולר יכולות להתקלקל בקילומטראז נמוך ושאין איזושהיא בעיה כרונית ברכב שלי.השיפוץ אמור לעלות 3500 ש"ח כולל החלפת מכסה שסתומים ושמן+פילטר שמן .המחיר כולל מע"מ.

הרכב הוא יד 2 מליסינג והוא אצלי רק 4 חודשים .לפני הקניה לקחתי את הרכב לבדיקה מטעמי והבדיקה הראתה שהרכב במצב מצויין.

יש לי כמה שאלות:

1.האם נפלתי על רכב דפוק או שבעיות מהסוג הזה יכולות לקרות גם ברכבי דיזל אחרים?

2.האם המחיר של השיפוץ נראה סביר?והאם מישהו מכיר את המוסך הנ"ל ויכול לתת לי חוו"ד ?

פורסם

מוסך זה נחשב לטוב והמוסך הכי טוב מורשה קיה הנו "מוסך קיה יפו - רכטמן " שברח' שניצלר 23 יפו,

טל' 03-6818118 בניהול האחים דורון ואריאל. גש לשם עם המכונית לבדיקה וחוות דעת נוספת ואולי תצא נשכר מכך.

אתרם הנו www.kia4u.co.il

סולר מהול במיים או סולר לא איכותי עלולי בהחלט לגרום לנזקים ןלכן הקפד לתדלק רק בתחנות דלק של החברות הידועות ולא בסולר זול הנמכר בתדלוק פירטי בזול.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ראשית,תודה על התגובה המהירה!

האם המחיר נחשב סביר.והאם תקלה מסוג זה בקילומטמראז נמוך קורות גם ברכבים אחרים או שזאת תקלה שאופיינית לרכבי קאיה

פורסם

המחיר סביר למוסך מורשה. תקבל גם אחריות לשלושה חודשים נדמה לי.

ודרך אגב גם לנו יש פאסאט במשפחה שהלכה לה משאבת סולר לפני 4 שנים ותיקנו אותה במוסך לא מורשה וזה עלה בזמנו חצי ממוסך מורשה, ועד היום עם עוד 180 אלף ק"מ, היא עובדת כמו שצריך (המחיר כלל גם טיימינג).

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

האם קיה קארנס דיזל נחשב רכב אמין וכנראה שסתם היה לי מזל רע?

או שמדובר בדגם לא אמין?

בסופו של דבר ביצעתי שיפוץ משאבת דלק אצל מוסך מורשה קאיה השלושה בת"א.בעלות של 3500 ש"ח כולל מע"מ והחלפת שמן ופילטר שמן.אבל אם מדובר ברכב שהוא לא אמין אני אשקול למכור את הרכב ולקנות רכב אחר...

פורסם

מאז שהרכב ברשותי(קצת יותר מ4 חודשים)אני מתדלק באופן קבוע בתחנה של חברת דלק שליד צומת מסובים.המחיר לסולר בתחנה הזו הנמוך ביותר שמצאתי באיזו המרכז.

האם מישהו יודע האם הדלק בתחנה זו איכותי ולא מהול במים?

אני חושש שייתכן והסיבה להתקלקלות משאבת הסולר קשורה לכך שתלדקתי בתחנה הזו באופן קבוע 4 חודשים!

האם יש לכם המלצות לחנות דלק שמוכרות סולר איכותי וזול באיזור פ"ת-ת"א?

פורסם

אני מתדלק שם הרבה יותר מארבעה חודשים (אם כי לא בלעדית רק שם) ואיני מבחין בשום שינוי לעומת מה שהיה קודם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...