Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב מהשכרה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אי שם באמצע, קרוב יותר לכיוון של בני.

חלק לא מבוטל מהשוכרים, לפחות בחברות הגדולות, הם תיירים, והם האחרונים שמחפשים "להתחרע" על המכונית.

ככל שהחברה גדולה יותר, כך היא בררנית יותר לגבי השוכרים, גילם והחזות שלהם (פרחחים פוטנציאליים, לדוגמא).

עבדתי שנתיים בחברת השכרה כמכונאי, ואני יכול להעיד ממקור ראשון שהמכוניות טופלו במועד והיטב, תוך שימוש בחלפים באיכות גבוהה.

החיסרון היחיד נובע לרוב מרמת הגימור הנמוכה בה נימכרות המכוניות, לפחות הזולות שבהן, ומקושי מסויים במכירה עתידית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עבדתי שנתיים בחברת השכרה כמכונאי, ואני יכול להעיד ממקור ראשון שהמכוניות טופלו במועד והיטב, תוך שימוש בחלפים באיכות גבוהה.

החיסרון היחיד נובע לרוב מרמת הגימור הנמוכה בה נימכרות המכוניות, לפחות הזולות שבהן, ומקושי מסויים במכירה עתידית.

 

אם עובדה כזאת אי אפשר להתווכח, אתה עבדת שם אז מי כמוך יודע.

שאתה אומר חלפים באיכות גבוהה אתה מתכוון סבירה עד בסיסית אני מקווה, כי אחרת לא נראה לי שהחברה תחזיק מעמד אם תתחזק את הרכב בצורה גבוהה מהסביר.

 

דרך אגב אפשר לדעת באיזה חברת השכרה עבדת והאם היא גדולה יחסית שיכולה להרשות לעצמה תחזוקה ברמה גבוהה?

 

בני, יצא לי לשכור פעם יונדאי גטז 2005 כאשר נסעתי לאילת וגיליתי שעדיף לשכור רכב מאשר שכל הק"מ הרב הזה יהיה על הרכב הפרטי שלי (בכל זאת אני רוצה לשמור עליו), היה לו על המד ק"מ 37 אלף והרכב תיפקד כמו כל גטז פרטית שאני מכיר (על אף רמת הגימור הנמוכה), אבל כל מקרה לגופו זה שאתה קנית רכב שמור מהשכרה לא אומר שכל הרכבים מהשכרה הם במצב מעולה, תסכים איתי שרובם לא מי יודע מה בהשוואה לרכב פרטי.

פורסם

אז הנסיון שלך הוא שהרכב היה כמו פרטי

הנסיון הכפול שלי היה שהרכב שהחברה מכרה היה בסדר גמור.

הנסיון של חן פרחי היה שהרכב מטופל כמו שצריך.

אז איפה זה ואיפה (ציטטה שלך):אלה רכבים שלא מתוחזקים כראוי דבר שגורם בלאי מואץ לרכב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתה לא יכול על סמך שלושה אנשים לעשות הכללות לגבי מאות אלפי מכוניות השכרה, חן פרחי עבד בחברת השכרה אחת שכנראה טיפלה כראוי (לך תדע אולי קנית את הרכב שלך מהחברה שהוא עבד בה) ברכבים שלה, אני לא מאמין ש100 אחוז מחברות ההשכרה מטפלות ברמת תחזוקה גבוהה אני מתקשה להאמין שאפילו 25 אחוז מהם עושות את זה.

 

לא חסרים אנשים שרכשו רכב מהשכרה והתאכזבו ולהפך, אבל רצוי להימנע ולבחור ברכב פרטי ברוב המקרים הם מתוחזקים ושמורים יותר בעלי ק"מ נמוך.

×
×
  • תוכן חדש...