Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה החלטתי להשתדרג מכיוון שדי מיציתי את הרכב שלי.

אני עדיין לא מוכר כי אין לי משהו ספציפי שאני חושב עליו אבל רציתי חוות דעת.

אז ככה עד היום היו לי פאסאט 1.8T ידני והיום יש לי לאון 4 .

אני לא יודע אם להישאר עם הגרמניות או לעבור למשהו שונה.

תמליצו לי על רכב מהנה אפשרות ליד שניה ת'אמת לא חשבתי להביא רכב ספורטיבי חדש בסכום הזה כי אין כמעט אופציות בכזה סכום.

מחפש שנתון 2006-5,חשוב כמובן שיהיה חזק בעל פוטנציאל לשיפור אבל לא דרסטי.

וחשוב שתהיה זמינות חלפים למקרה ומשהו יקרה.

לא חסר פשוט רכבים שאפשר להיתקע איתם איזה שבועיים שלושה בגלל שצריך להזמין חלקים מיוחדים.

ת'אמת חשבתי לחכות לפולקסווגן שירוקו 2.0T למרות שאני לא בדיוק בטוח כמה היא עולה.

תודה לעונים.

פורסם

השירוקו תעלה יותר מ-200.

מכוניות ספורטיביות חדשות: רנו קליאו ספורט, או רנו מגאן ספורט (אם תתעקש על הנחה - שנותנים).

מכוניות ספורטיביות משומשות - מאזדה מיאטה בת שנה-שנתיים, סובארו אימפרזה WRX בת שנה-שנתיים, פולקסווגן גולף GTI בת שנה-שנתיים (יש עוד).

לא חושב שיש בעייה של זמינות חלקים באף אחת מהמכוניות, מה גם שמדובר במכוניות חדשות למדי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום,

במחיר הזה יש מגוון אופציות גם בתחום הרכב החדש וגם במשומש

חדש:

בדירוג שלי תהיה האוקטביה VRS , ב170 אתה יכול להוציא אותה חדשה +מגוון תוספות.

הרכב נוסע חזק, מתנהג יופי ולדעתי נותן יחס טוב בין עלות לתועלת

החסרונות הם שהוא נמצא בקבוצה 5- ז"א דרישות גבוהות מבחינת אזעקה, איתורן וכו' וביטוח יקר, את משתנה הדלק אתה כבר מכיר אני מאמין.

אם אתה מחפש כח אבל לא משהו פסיכי, הלאון 1800 טורבו 160 כ"ס יכולה להיות מעןלה בשבילך, מנסיון הרכב מאוד נח ומאובזר לגמרי, לפי היצרן נותנת את אותם נתונים כמו הקודמת(TFSI2000) , אבל העלות שלה רק 140K מוצהרים(עוד לא דיברנו על הנחה בסיאט)

הלאון FR , מחיר נדרש 190(גם ללא הנחה עוד)

היום גם ברנו כמו שרוני אמר המחירים טובים, אבל קצת גבוהים מהתקציב שנתת, המיגאן 225 , לעמי רכב מדהים, רק שהייתי מצפה ליותר מעיצוב הפנים- מחיר 189, שוב לפני הנחה, אני אישית לא מכיר את יכולות ההנחה ברנו

גם הקליאו ספורט ברת השגה ,אך גם קצת יקרה יותר מתקציבך, מנסיון הם גם עושים קצת בעיות עם נהיגות מבחן

ברמת המשומשות:

אם ברצונך כמו שרשמת לשנות כיוון ולעבור למשהו חדש הWRX היא שינוי ראוי בהחלט, ובשנתונים 2006 2007 היא תיכנס לך בקלות בתקציב ותשאיר לך גם עודף, צפה לנגיסה חזקה בכיס ממנה.

לאון TFSI 2000 שנת 2006 תעלה לך קרוב ל100K+- ו2007 120K+-

הרכב מאוד מתגמל ואני אישית מוצא אותו מאוד מהנה, יש אפילו בחור בפורום שעבר מWRX לכזו, שיפר אותה והוא מבסוט ממנו.

גם הלאון FR בשנים האלו תיכנס בקלות בתקציב בערך 140K+- לשנתון 2007.

לגבי המיאטה אני לא מתמצא אבל זה גם שינוי פאזה משמעותי מהגמניות

בכל מקרה אלו המתחרות שהיו עלות אצלי בראש, אתה רק צריך להגדיר לעצמך משהו קצת יותר מדוייק

בהצלחה

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה על התגובות אבל אני אנסה להסביר את הכיוון שלי יותר.

אני אדבר עכשיו על רכבים שממש ממש לא קשורים אחד לשני והם באמת שינוי רציני אבל אני צריך חוות דעת..

ועוד פעם אני לא שוקל את השינוי לטווח הקרוב מאוד אלא לעוד בערך כ3-4 חודשים אבל אני רוצה להיות סגור כבר על משהו מעכשיו וללכת לכיוון מסויים.

אז ככה ת'אמת אני מאוד לא מתחבר לגולף וללאון החדשות למרות שהלאון קופרה די מוצאת חן בעיניי הייתי אומר אבל עדיין זה לא הכיוון שחשבתי עליו לפי דעתי העיצוב שלהם לא משהו.

חשבתי לכיוון משהו כמו STI למרות שבעבר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אחשוב בכלל על משהו כזה

איבו אם נכנס בתקציב נגיד שנתון 2005

TT שנתון כמה שיותר גבוה כמובן ביחס לתקציב.

A4 קופה קבריולט גם תלוי בשנתון ויחס תקציב.

ואולי הA3 2.0T או אולי אפילו 3.2 גם תלוי אם בתקציב.

הכיוון שלי הוא הרבה יותר לגרמניות אבל אני נסוג קצת מהסיאט והפולקסווגן למרות שכמו שאמרתי בהתחלה השירוקו נראית סוף הדרך.

יש אפשרות להביא את השירוקו בייבוא אישי וככה אולי זה יכול להיכנס בתקציב?

בקיצור אני יודע שהשאלות שלי רבות פשוט אני ממש מתעניין באחד מהרכבים האלה ואני אשמח לתשובות מהמבינים.

פורסם

איבו 2005-2006 בסביבות 150-160K(יש לבנה 2006 למכירה ב162K)

מגאן ספורט חדשה- מחיר נקוב 189K אך בטוח יש הנחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חשוב לי שיהיה גיר ידני,רכב חזק עם פוטנציאל קטן לשיפורים שיראה טוב עדיפות להנעה כפולה.

אפשר לומר שאני די מרוצה מההנעה של הלאון 4 למרות שזה לא 4*4 קבוע אבל נחמד שהרכב אף פעם לא מפרפר ככה אני לפחות חושב אני אוהב יציאה מהירה מהמקום.

אממ מה עוד אני מחפש רשמתי בערך את מה שאני מחפש רכב עם מראה טוב וספורטיבי שנותן כח.

פורסם

שירוקו TSI 165K ש"ח!

אני ממליץ מאוד לנסות את המנוע הזה ,הוא יפתיע אותך מאוד :idea:

בעיה היא שלא נראה לי שממש יהיה לך מלאי לחודשיים שלושה הקרובים :|

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תראה לפי הרכבים עליהם כתבת אתה לא ממש מגובש בדעתך.

מצד אחד מעוניין בכוח אימפרזות,איוו אך מוכן להתפשר על עניין הנוחות\אבזור.

מצד שני לקחת את הTT שלא ממש בליגה של הנינג'ות מבחינת ביצועים אך מאובזרת ועשירה הרבה יותר.

כמן כן ציינת אף A3 מגודלי נפח שאין לו ממש זיקה לספורטיביות חוץ מכוחו.

הגרמניות מעט כושלות בנושא ההגה וחיבורו לנהג ואף על ידי בידוד המנתק את חווית הנהיגה אך הן מפנקות ומקפדות שזה ניתן לציין לזכותן.

אם אתה מחפש רכב מהנה,עשיר באבזור וגם נראה טוב למה שלא תפזל מעט לכיוון האיטלקיות?

מחירי השוק של אלפא בריצפה,156 ידנית מאובזרת עם חבילת עור תעלה לך 120-130 ש''ח(ואף פחות לאחר מיקוח)לשנים 2005-2006.

היה במשפחה שנתיים רכב מהנה,יפייפה,מאובזר שמשרה אווירה עשירה וספורטיבית.

התנהגות,הגה מתקשר.

אמנם על הנייר עם נתוני המיאוץ הקלאסי היא איננה מככבת אך מפיקה המון הנאה שזה לדעתי הכי חשוב.

מבחינת אמינות היא לא איכזבה אותנו וגם עלויות אחזקה לא היו בשמיים.

אני חושב שיהיה לך הרבה עודף מתקציבך ולדעתי אין ממש מה לגעת בה מכאנית.

פורסם
שירוקו TSI 165K ש"ח!

אני ממליץ מאוד לנסות את המנוע הזה ,הוא יפתיע אותך מאוד :idea:

בעיה היא שלא נראה לי שממש יהיה לך מלאי לחודשיים שלושה הקרובים :|

איך זה שאתה תמיד מדבר על רכבים שלא מופיעים בשום אתר בארץ?

איך זה VW בארץ לא טורחים לעדכן את האתר שלהם כמו שצריך? להוריד בPDF את הקטלוג ואת רמות האבזור?

ממש סיוט האתר שלכם. :|

פורסם

אם כבר מדברים על אלפא

מה דעתכם על אלפא בררה?

ראיתי את הרכב הזה והוא לפי דעתי מדהים

מה העלויות שלו

מחיר,אחזקה וכו'.?

פורסם
איך זה שאתה תמיד מדבר על רכבים שלא מופיעים בשום אתר בארץ?

איך זה VW בארץ לא טורחים לעדכן את האתר שלהם כמו שצריך? להוריד בPDF את הקטלוג ואת רמות האבזור?

ממש סיוט האתר שלכם. :|

כי הרכב עדיין לא הושק בארץ!! מחר ההשקה :wink:

ואם קשה לך להקליד בגוגל , אז גם בשביל זה אני כאן :-)

http://uk.youtube.com/watch?v=Vj4xsvpyn7E

שים לב מ1:07 -בחירת מכונית הקופה של השנה מגזין CAR:

http://uk.youtube.com/watch?v=Jkd454vx9kk

בחירת מכונית השנה של טופ גיר:

http://www.autospies.com/news/Top-Gear-Car-of-the-Year-2008-award-goes-to-VW-Scirocco-38221/

אוטוקאר:

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Volkswagen-Scirocco-2.0-TSI-GT/232864/

http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?mnk=201&model=1222&description=Volkswagen+Scirocco

מקווה שזה הספיק לבינתיים..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לפני שאני נכנס לקישורים שנתת לי אני כבר הבנתי שזה ממש ממש לא לתקציב שלי נכנסתי לגוגל רשמתי אלפא בררה ראיתי במוטוקאר אם אני לא טועה כתבה עליה ראיתי מחיר 450 אלף חח קצת הרבה מעבר לתקציב הייתי אומר

אני ממש מתעניין ביבוא אישי לדעת מה הפרשי המחירים ביבוא אישי לקניה בארץ.

פורסם

נכנסתי עכשיו לקישורים חשבתי שאתה רושם לי על הבררה וראיתי שזה השירוקו

אחרי מה ששלחת לי אני עוד יותר רוצה את הרכב הזה השאלה היא אם מה שאמרו לי נכון שאני לא אוכל להשיג אותו אפילו עוד 3-4 חודשים?

מעבר לזה הרכב מעולה לפי דעתי.

ימכרו אותו בארץ בגרסה ידנית?

איזה מנוע כדאי לקחת?

הבנתי יש את הTSI 1.4 עם 160 כ"ס

עוד גרסה שאני לא זוכר נראה לי קצת יותר טובה

ואת המנוע 2.0T.

• תוכן חדש...