Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הדרך המהירה ביותר להגיע מחדרה לפתח תקווה (כדי להיות שם ב-8:00 בבוקר)?

מחפש גם דרך זולה, כי כנראה אצטרך לעשות זאת על בסיס יומיומי, כך שאופציה של תחבורה ציבורית גם יכולה לבוא בחשבון (מה גם, שבמקום שאני בא אליו יש סיכוי לבעיית חניה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על רכב פרטי, אם יש בנמצא.

לא כתבת לאיפה בפ"ת אתה צריך להגיע, אבל קח בחשבון שברכבת יקח לך שעה להגיע מחדרה לפ"ת (+החלפה בת"א האוניברסיטה!), ושתחנת הרכבת של פ"ת נמצאת במרכז המסחרי סגולה (ליד אייס) כלומר עוד רבע שעה פלוס מינוס באוטובוס.

תוסיף לזה את:

המחיר הלא זול בכלל - 45 ש"ח הלוך-חזור לרכבת, עוד כמה שקלים לאוטובוס.

הרמה האפסית של התחבורה הציבורית בישראל - איחורים, צפיפות איומה בימי ראשון/חמישי.

הבעסה של להתמודד עם כל הנ"ל בחורף הבא(?) עלינו לטובה.

לעומת זאת, ברכב - אתה יוצא מדלת הבית, נכנס לאוטו, שם מזגן ורדיו. שקט לך, מרווח לך. צא ב- 06:30 וגם לא יהיו לך פקקים (אם תבחר ברכבת תצטרך לצאת מוקדם יותר מהבית כדי להגיע לתחנה). דלוקס.

פורסם

יש גם תחנה בק. אריה, ליד האיצטדיון החדש.

הבעייה ברכב פרטי היא חוסר הוודאות. אפשר להגיע תוך 40 דקות ביום טוב, אבל בשעתיים ביום גרוע.

פורסם

הכתובת היא רחוב השחם בקריית מטלון (בזק בינלאומי).

לגבי הגעה ברכב פרטי - באיזה דרך כדאי לנסוע? חוף, 4 או להתפרע ולנסוע בכביש 6 (וכמה עולה מנוי חודשי מכביש 65 עד כביש 5?)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הלוך:

קח את האוטו , צא מהבית בשעה 6:30-6:40 ושלום על ישראל...

סע על כביש החוף , משם כנס לכביש 5 עד מחלף התקווה ומשם אתה כבר מגיע לקניון פ"ת.

את ההלוך הייתי עושה פעם על בסיס יומי גם ברכב וגם באוטובוס..

ועוד מפרדס חנה

חזור:

כביש 6 מנחשונים עד ואדי חרא :D

כביש 4 , פקקים עד רעננה וגם ממש לא נוראיים.

כביש 2 , עד גלילות , אחרי זה בד"כ משתחרר.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
מחפש גם דרך זולה, כי כנראה אצטרך לעשות זאת על בסיס יומיומי

אני דווקא הייתי הולך על רכב פרטי, אם יש בנמצא.

המחיר הלא זול בכלל - 45 ש"ח הלוך-חזור לרכבת.

חדרה- פ"ח ברכב פרטי לא יעלה פחות ואני מדבר על עלות דלק בלבד ללא בלאי,אחזקה ועמידה בפקקים.

כמה זה חדרה-פ"ח, 60 ק"מ? הלוך חזור זה 120 ק"מ. צריכה ממוצעת של 10 ק"מ/ליטר מצריכה 12 ליטר, כפול 5 ש"ח לליטר ושילמת 60 ש"ח הלוך חזור בעלות דלק בלבד.

חזור:כביש 6 מנחשונים עד ואדי חרא .

כביש 6 זאת הדרך הזולה? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כביש 6 ממש לא הדרך הזולה , אבל זו הדרך להמנע מכל הפקקים.

למרות שהפקקים לא כאלה נוראיים לכיוון צפון בשעות אחה"צ..

אם לא כביש 6,

לדעתי בבוקר ההלוך דרך כביש החוף והחזור אחה"צ דרך הכביש הישן..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
60 ש"ח הלוך חזור בעלות דלק בלבד.

התחבורה הציבורית תעלה לו יותר מ-60 ש"ח, שכחת ארבעה אוטובוסים (הלוך וחזור לתחנות הרכבת).

בחישוב הסופי כנראה שלהחזיק ולנסוע ברכב פרטי יעלה יותר מאשר לנסוע בתחבורה ציבורית - כמה מאות שקלים בחודש, אבל - הוא יחסוך שעה וחצי ביום ואוקיינוס של עצבים ותיסכול (ויש פוטנציאל עצום לעצבים ותיסכול כשבכל כיוון אתה צריך לנסוע בשני אוטובוסים ושתי רכבות, לפעמים בעמידה).

פורסם

שכחת משהו קטן - חנייה לרכב הפרטי.

ברח' השחם בפ"ת אין חנייה (כלומר - יש - מסומן בכחול לבן ותפוס באופן מתמיד).

אין גם מי יודע מה חניונים באיזור.

יש תחנת רכבת חדשה ליד קריית אריה (ליד האצטדיון שנבנה בימים אלה) - בערך 15 דק' נסיעה באוטובוס מרח' השחם (עדיף לרדת בז'בוטינסקי פינת הסיבים, וללכת ברגל כמה דקות).

פורסם

לבזק בינלאומי יש חניון ענק מאחורי המבנה הראשי שלהם.

כמוכן , אפשר לחנות ביכין סנטר עצמו או בחניון מול יכין סנטר.

יש עוד מספר מקומות שניתן לחנות בהם...

חניה לא אמורה להטריד אותו..

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...