Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה פשוטה, חפשתי רבות דרך להגיע לתובע המשטרתי אך עד רגע זה לא הצלחתי..

אני מבקש לקבל את כתב התביעה + רשיון מפעיל וכיול המכשיר לפני המשפט בחודש מאי , אך אינני מצליח למצוא דרך להגיע לתובע המשטרתי באיזור הצפון, וספציפית בבית המשפט בנצרת.

אודה למי שיוכל לעזור..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בד"כ אין תובע אחד שמנהל תיק תעבורה ספציפי כזה או אחר. קורה ולכל דיון מגיעה תובע\ת אחר\ת.

את כתב האישום והצילום מהתיק עקרונית ניתן לקבל בכל תחנת משטרה הקרובה למקום מגורך בה יש אגף התביעות, לא חייבים להגיע דווקא לנצרת לצורך כך.

אך התיק הזה לא יהיה מלא. על מנת לנהל את דיון ההוכחות נדרשים עוד מספר מסמכים, כגון התע"צ, פלטי הכיול בתחילה וסוף המשמרת וכו'.

על מנת לקבל את המסמכים הנ"ל עליך קודם כל להגיעה לדיון ההקראה ולכפור באשמה. רצוי מאוד לנמק למה אתה כופר באשמה (למשל כופר בתקינות או בדיוק של המכשיר, או למשל לא נהגתה בזמן ובמקום וכ כו). לאחר ההקראה ניתן לנהל סייג ושייח עם התובע\ת ולדרוש את מלוא המסמכים.

עו"ד מומחה בערוצים שלו יכול להסיג את מלוא המסמכים עוד תרם דיון ההקראה.

פורסם

לפי מספר אנשים שעברו בבית המשפט בנצרת , השופט הופך את עצמו לצד בתביעה.

אינו מקבל כפירה באשמה, ודורש לדעת בו במקום את קו ההגנה שלך.

מיידע אותך מראש שהוא לא מתכוון להגיע למצב שהוא קורא לשוטרלעדות , ומייעץ לך בחום להסכים לעונש בו במקום.

פשוט מונע ממך כל אפשרות להגן על עצמך , אלא אם כן אתה מצויד בעו"ד , וגם אז לא תמיד..

אני רוצה ליצור קשר עם התובע ולהגיע לעיסקה לפני המשפט, עדיף מאשר ביזבוז הזמן הזה עם שופט ראש בקיר.

פורסם

שופט קשה = תעריפון עונשים גבוה ונכונות נמוכה אם בכלל להגיע להסדרי טיעון.

לפעמים חושבים שהתביעות מחלקות הסדרי טיעון על ימין ועל שמאל כי יד המלך. לא כך הדבר. אם אתה בא למשפט מוכן היטב, יש בידך טיעונים חזקים, אזי אולי יעילו בטובם ויציעו לך את ההסדר. וגם זה לא תמיד. כאמור, ישנם השופטים שלא שווה לתביעה להוציע הסדרים באולמם.

הבהרה: אף פעם לא נכחתי בבית משפט בנצרת ואין לי מושג מה קורה שם. דבריי נגעו לתמונה כללית בלבד.

פורסם

מספר הטלפון של תביעות במרחב העמקים הוא: 04-6028410

גם אם התיק שלך לא מטופל שם, אני מאמין שיוכלו להפנות אותך למקום המתאים

פורסם
מספר הטלפון של תביעות במרחב העמקים הוא: 04-6028410

גם אם התיק שלך לא מטופל שם, אני מאמין שיוכלו להפנות אותך למקום המתאים

תודה רבה.

• תוכן חדש...