Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדגם החדש עם מתיחת הפנים והאחוריים עלה לכביש כדגם 2005 החל מיוני 2004 ,

יתכן וישנם דגמים בצורה הישנה שנמכרו כ 2005

נורא קשה להתבלבל בין הדגמים כי ההבדל בחזית - שמים וארץ

ראה תמונות החזית

הפוך גוטה, הפוך.

המודל החדש (דור שני ל C5) נמכר בארץ כמודל 2006 ואילך, החל ממאי 2005.

היו מספר מועט מאוד של יחידות שנמכרו טרם חודש מאי 2005, והורכזו כמודל 2005 למרות שהן דור-שני - כמו שהיה עם הקסארה 2001 (באותו שנתון ניתן למצוא גם קסארה-I וגם קסארה-II).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד שאלה לסיום,

אם במחירון של לוי יצחק למשל, הדגמים המעניינים אותי עולים 40K או 46K מה המחיר הריאלי שלהם בשוק כיום?

הרי הסיטרואן בד"כ נמכרת מתחת למחירון ובתקופה הזו, שפל של שוק המשומשות, ניתן אולי להוריד יותר במחיר.

בכמה אחוזים מדובר? אינני רוצה להיות "פראייר" מחד ומאידך אני לא רוצה לפוצץ מו"מ עם דרישות לא הגיוניות.

אשמח לקבל הכוונה בעניין (למרות שברור לי שכל רכב בפני עצמו, עם ההיסטוריה שלו ומצבו הנוכחי, אבל בכל זאת).

תודה!

פורסם

אם אתה מבין שהמחיר שרשום במחירון אינו רלוונטי (ורבים כבר מבינים זאת), מדוע אתה חושב שיש איזהשהוא מחיר "ריאלי" שאנחנו יודעים ואתה לא?

ונניח שישנו מחיר "ריאלי" שכזה, איך אתה חושב שהמוכר אמור לדעת אותו (ולפיכך להסכים לנהל מו"מ ולא לפוצץ אותו)?

המחיר הריאלי הוא זה שהקונה והמוכר מסכימים עליו, והוא כפוף למצב הרכב הספציפי, לאופיים של הקונה והמוכר, למידת עייפותם מתהליך הרכישה\מכירה עד כה, ליכולת המיקוח שלהם, לזמינות הרכב בשוק ולעוד המון פרמטרים שמו"ל המחירון הלאומי מתעלם מהם באלגנטיות.

פורסם

אני מסכים איתך שיש פרמטרים אילו ואחרים שמשפיעים על מחיר הרכב, הראשון שבהם הוא מר לוי יצחק. האחרים הם מצב הרכב, ההיסטוריה שלו וכן עייפות וכו'. אמת. השאלה היא, בד"כ, האם סיטרואן C5 נמכרת במחיר המחירון? לא. על כן, האם מדובר במחיר של 10% מתחת? 20%? זאת בטרם נידרש לשאלות האחרות. הרי אני בספק אם גם אתה שילמת את מחיר המחירון המלא על אף שרכשת מציאה (ק"מ נמוך, ללא תאונות, מטופל במוסך מורשה מאשה מבוגרת וכו') ע"פ עדותך במאמר במוטורי כמדומני.

אם במחירון כתוב 40 - האם מבחינתי המו"מ מתחיל ב-36K למשל? זו שאלתי.

ותודה מראש על תשובה.

פורסם

הדרך הפשוטה ביותר היא להסתכל בכמה מוכרים רכב כזה.

תיכנס ליד 2 לדוגמא ותסתכל בכמה אנשים מפרסמים. ככה תוכל לדעת בכמה בערך רכבים האלו נמכרים (וכל רכב לגופו, יש רכבים שהם יותר יקרים אבל כדאי להשקיע בהם וההפך).

פורסם
אם במחירון כתוב 40 - האם מבחינתי המו"מ מתחיל ב-36K למשל? זו שאלתי.
איך אפשר לענות על שאלה כזו?

כן, תתחיל ב- 36K. אבל קח בחשבון שאולי גם התחלה ב- 32K או 28K היתה עובדת, ואז ההמלצה שלי גרמה לך להפסד פוטנציאלי של 4,000-8,000 ש"ח.

תבין, בחו"ל אף אחד לא חושב שמכונית בת 6 עולה תמיד פחות ממכונית בת 5, ואף אחד לא חושב שיש לכל המכוניות המשומשות מדגם מסוים מחיר אחד ויחיד שאותו כולן שוות.

בישראל לעומת זאת, ברור לכולם שזה כך, כי כתוב במחירון.

אתה מוזמן להציע 36K - הטיעון "סיטרואן אף פעם לא מוכרים במחיר מחירון" הוא טיעון חביב ואהוב.

פורסם

חמי אמר לי שאצלו באירגון לבכירים נתנו C5. הרכב מצויין לטענתו אבל לכל הרכבים היתה אותה בעיה-הרכב "שתה" שמן בכמויות מבהילות. לבסוף ציידו את אותם בכירים בבקבוק שמן קבוע ברכב! טענו ש"זה ידוע" שזו הבעיה.

הכצעקתה?! (או עוד צ'יזבט)

פורסם

דבר נוסף, האם כדאי להשקיע ולחפש בכל מיני לוחות קטנים באינטרנט, או שגם ככה מי שמפרסם שם מן הסתם מפרסם גם בלוח יד שניה ו/או winwin?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול לתת חוות דעת על C5 דיזל?

1.צריכת הדלק שלו?

2.אגרת טסט שנתית?

3.ביטוח חובה+מקיף

4.אמינות בכלליות, מחלות נפוצות ספיציפית לדגם זה-הדיזל לא הבנזין .

5.חוות דעתך האישית על הרכב.

אודה מאוד על העזרה, שיהיה יום נעים.

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...