Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. תתפלא אבל יש כאן יותר מתנדבים מאשר אתה אפילו חולם אז עדיף לך לשמור על כבודם, ז"א אם אתה לא רוצה להעצר 7 פעמים ביום...:twisted:

2.בסוף הוא ויתר לך על עברה שביצעת (ואת מי זה בכלל מעניין אם ראית שהם דולקים או לא ראית) אז כנראה שהם לא כאלה מכת מדינה, לא?

1. לא סופר את המתנדבים שעושים את זה רק בשביל "להחזיר" לאלא שחילקו להם כפות בבית ספר. לעולם המתנדב יהיה זה שקיבל כפות ולא זה שנתן.

2. אם הוא היה טורח לבדוק מול המחשב המשטרתי הוא היה מגלה כי אין לי שום עבירות תנועה ב7 שנים האחרונות. יש פה מקרה ברור של הפעלת שיקול דעת. לשניה לא אמרתי שלא ביצעתי עבירה, אך יש לבדוק כל מקרה לגופו. הוא פשוט סירב לבדוק.

3.המתנדבים העתיקים הם מכת מדינה. הוא אפילו לא טרח לדאוג שנעצור במקום בטוח- פשוט חסמנו נתיב לחצי שעה בגלל פנסי ערפל.

לפני כמה חודשים עצר אתה אבי שוטר שעמד מקדימה. הוא התקרב, הושיט יד בחיוך וכיבה את פנסי הערפל (שפעלו בטעות), אמר יום טוב ונתן לאבי להמשיך בנסיעה.

כל שוטר והחלטתו הוא.

זה בדיוק ההבדל בין שוטר למתנדב.

ההגנה סיימה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא סופר את המתנדבים שעושים את זה רק בשביל "להחזיר" לאלא שחילקו להם כפות בבית ספר. לעולם המתנדב יהיה זה שקיבל כפות ולא זה שנתן.

אעפ"י שלא מקובל שמנהל בפורום יתבטא בצורה לא ממלכתית אני חייב להגיד לך שמעולם לא שמעתי קשקוש מקושקש יותר מטופש מהקשקוש המקושקש המטופש שקישקשת פה בצורה מקושקשת ומטופשת!

"אלה שנותנים כאפות", "אלה שמחלקים כאפות", באיזה עולם ערכים אתה חי בדיוק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כי הם שוטרים יותר קשוחים משוטרים אשכנזים?(נראה לי)

לפחות מניסיוני ,שוטרים אשכנזים תמיד ויתרו או החליקו מקרים.

לא תמיד זה ככה,

בחודש 3.08 נעצרתי עם חבר (אני ליד הנהג) שהחגורה מתחת ליד שלי במקום מעל הכתף,2 שוטרים האחד מהם 'אשכנזי' טען שהייתי בלי חגורה, שהוכחתי לו שהייתי עם לא עזר הוא רשם דו"ח, הגשתי בקשה להישפט, המשפט היה סוף חודש 10 ולא יכולתי להגיע מסיבות רפואיות, שלחתי להם אישורי מחלה והכל, כשאמא שלי הרימה טלפון לברר מה קורה עם התיק שלי התברר לה שכל כך מבולגנים שם שהכניסו לתיק שלי מסמכים מתיקים אחרים ויש עם זה עכשיו בלאגן, כנראה שאצטרך להגיע פיזית

פורסם

אותו עצר שוטר תנועה חצי תימני, חצי עירקי, חצי רומני, חצי פולני, אבל ויתר לי. במקום קנס לקחתי סחוג מצד אחד, אמבה מצד שני, נגנבו לי 100 ש"ח ניקוי מס במקור מהארנק ולבסוף הוא נשאר לשבת לבד בניידת חשוכה.

אין לכם נושא יותר אידיוטי להתדיין עליו מאשר ההבדלים בין שוטרים אשכנזים לספרדים? חשבתי שלפחות אצל אנשים מתחת לגיל 30 כבר לא מתייחסים לשטויות הללו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסיטואציות בהן אנו נפגשים עם נציגי אכיפת החוק בדרכים(או נציגי התסביכים הפסיכולוגיים של עצמם) מוזרות מאוד לעיתים.

לפני חודש עצר אותי שוטר לביקורת רשיונות סטנדרטית למדי בצומת יד מרדכי. בזמן בדיקת הניירת הפספוסה בת ה 4 שלי התגלגלה מצחוק ולא ממש הבנתי למה. השוטר הציץ(היא חגורה היטב בבוסטר שלה) והיא אומרת לו בקול ובצחוק :" אתה יובל המבולבל", אתה "יובל המבולבל הטפשון והמצחיק".

חשבתי שהקטע המצחיק יסתיים בדו"ח על משהו(לא שהיה לו תירוץ אבל אם רוצים מוצאים) אבל השוטר המופתע שאל אותה למה היא אומרת לו שהוא יובל המבולבל. היא ענתה לו(בהגיון של ילדונת) "יש לך חולצה מבריקה כמו יובל המבולבל(הז'אקט מחזיר האור כמובן) ויש לך כובע של יובל המבולבל(קסקט) ואין לך שערות בכלל"(קרח לגמרי. מה לעשות אלה הגֶנים).

הוא חשב שהיא מגניבה והעניין הסתיים בצחוק מתגלגל ובהבטחה שלו ש"יש לו מה לספר הערב לילדים שלו בבית".

אגב, המתנדב שלצידו לא נראה מבודח כלל מהסיטואציה ושוטר מתנ"א אמר לו "יאללה, תשתחרר קצת".

כך או כך, יש מפגשים לא צפויים.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

זהו לא סוד שרוב המתנדבים מתנדבים בכדי לנסות להתקבמן במשטרה /חילקו להם כאפות בבצפר ועכשיו הם רוצים לחלק דוחות בחזרה/להרגיש בעלי כוח/סתם אופי חרא.

יש הרבה יותר אינטרסים והטבות אישיות כשמתנדבים למשטרה לעומת אלה שמתנדבים למד"א ,מכבי אש וכו...

יש לי ידידה טובה מאוד שעובדת בתור שוטרת בשח"מ כי זהו בשבילה שירותה הצבאי, וכשהיא נותנת דוחות היא מרגישה חרא עם זה אבל היא חייבת,לעומת זאת יש לי חבר שהוא לומד לתואר וגם עובד וזה כמעט ממלא לו 24 שעות ביממה אבל הוא עדיין מוצא זמן להתנדב במשטרה בשביל להגיד "ז*** אותו".

אפשר להמשיך להתווכח על זה ימים שלמים. אבל יש עובדות בשטח.

פורסם

אה, עובדות בשטח, ברור.

כבודו עשה עבודת שטח או איזה סקר בין מתנדבי מתנ"א בשביל לדעת אם הם חטפו כאפות כילדים או שכבודו קשקשן כמו הנ"ל?

אל תתרח לענות, זאת שאלה רטורית.

פורסם

בא תתקרב ותגלה...:twisted:

פורסם
אתה מגן על ילדי הכאפות בצורה מעוררת חשד, היתכן שבתוך כבודו שוכן ילד כאפות קטן שמנסה לפרוץ החוצה?

ואתה בטח היית מהמגניבים שישבו מאחור וחילקו לכולם כאפות.. :roll:

מה זה ההכללות הדביליות האלה? אתה בן 12? על סמך כמה מקרים בודדים אתה מכליל?

לא חסרים שוטרים "אשכנזים" מניאקים, ולא חסרים שוטרים "מזרחיים" ותרנים, כנ"ל לגבי ההכללה של המתנדבים.

ותתפלא, אבל יש מתנדבים שלא יצטרכו אפילו לתת לך כאפה, הם רק יעשו לך "פווו" ואתה תמצא את עצמך בצד השני של הכביש. :idea:

פורסם

צריך להבין שהמתנדבים מתנדבים, ז"א באים ע"ח זמנם הפנוי , ולכן יש להם סולם עדיפויות שונה.

בעוד השוטר ירצה לסיים את המשמרת שלו מהר כי יש לו בבית משפחה שמחכה , את הכסף הוא ממילא יקבל, מתנדב ירצה להרגיש שהוא עושה משהו ( דוגמא ממד"א : אני כמתנדב נוער "רוצה" שיהיה לי מקרה מעניין של החייאה/טראומה רב מערכתית , הפארמדיק/חובש רק רוצה לסיים את המשמרת ולהגיע הביתה).

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

השרשור הזה מיותר, ואינו מוביל לשום מקום.

במקום שחברי הפורום יתעסקו בנושאים מעניינים/משכילים/חשובים יותר, הם מתעסקים בהבדלים בין שוטרים ממוצא שונה בצורה גזענית ובוטה.

שלא נדבר על הדישה בנושא ילדי הכאפות.

לעבור הלאה.:?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

מסכים אם רוי באמת מיותר מה שקורה פה.

פותח השרשור אולי קיבל 3 תגובות לנושא שלו מתוך 27.

בחזרה לנושא, תגיד תודה שלא קיבלת את הדוח.

לפי מה שניראה לי, השוטר לא היה בטוח בעצמו אם הוא צדק או לא

לכן הוא וויתר לך .

מה שאני יכול להמליץ לך, בפעם הבא אל תצא מהרכב, תשאר חגור ברכב וזהו תן לשוטר לבוא אלייך.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
מסכים אם רוי באמת מיותר מה שקורה פה.

פותח השרשור אולי קיבל 3 תגובות לנושא שלו מתוך 27.

בחזרה לנושא, תגיד תודה שלא קיבלת את הדוח.

לפי מה שניראה לי, השוטר לא היה בטוח בעצמו אם הוא צדק או לא

לכן הוא וויתר לך .

מה שאני יכול להמליץ לך, בפעם הבא אל תצא מהרכב, תשאר חגור ברכב וזהו תן לשוטר לבוא אלייך.

אני לא צריך להגיד תודה לאף אחד,זה שהוא הבין לבד שהוא טועה זאת כבר בעיה שלו.

ואל תדאג, השוטר היה בטוח בעצמו 100% גם כשהוא התכווח איתי הוא מלמל קצת,רצה אולי להטעות אותי או משהו.כמו שסיפרתי לך הוא רק חיפש על מי לעשות כסף!

לא הזכרתי פרט חשוב גם בקטע,כשהוא הורה לי לעצור את הרכב בצד,אני כן חיכיתי לו באוטו ולא יצאתי ממנו! הוא צפר לי עם הצפצפה שאני אבוא אליו,בפעם הראשונה למרות שהוא השמיע את הצפצפה נשארתי באוטו,אחרי שהוא ראה שאני לא יוצא הוא הפעיל כבר את הרמקול שלו וקרא לי לצאת אליו.

טוב לא נורא,ככה זה העולם,תמיד מישהו ינסה "לדרוס" אותך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...