Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא מודעות ישנות בפורום במהלך החודש האחרון ורואה שאנשים מדברים פה מתוך נסיון באמת ולא ללא כיסוי, ומכיוון שאני פחות מבין במכוניות הבנתי שאני אזדקק לעזרת המבינים פה.

בחודש האחרון מכרתי את הרכב שלי , סוזוקי באלנו, כדי למצוא משהו עם אחזקה פחות יקרה ואכילת דלק נוחה יותר, הבעיה שיעצו לי יותר מידי לגבי רכבים ונוצר אצלי בלבול.

אני מחפש רכב עם מנוע קטן (עד 1300) אמין יחסית זול יחסית מבחינת טיפולים ותיקונים עם אכילת דלק נורמלית יותר ממה שהכרתי עד היום (1ל 10 בממוצע).

יעצו לי על כמה סוגים לטוב ולרע.

מה עדיף לי, סוזוקי סוויפט, פורד פיאסטה, קיה פרייד או אולי פיאט פונטו?

התקציב די מוגבל, 10K- 11K

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

מבין האופציות שהצאת עדיף לך פונטו או פיאסטה.

הפרייד לא טובה, בשום אספקט.

והסוייפט - תוכל למצוא רק שנתון יחסית ישן בתקציב שלך.

אני הייתי מתמקד על פונטו S60.

אם תמצא אחת טובה היא תהיה אמינה יחסית.

זולה יחסית בטיפולים ותיקונים.

וצריכת דלק יפה.

פורסם

סקסו נכנסת יופי בתקציב שלך

רכב אמין יחסית, זול לתחזוקה, אם הוא שמור אז אין תקלות מיוחדות

וגם חסכוני בדלק

בקרוב מוכר את שלי לטובת סיטרואן חדשה, אך מתקשה למצוא אחת שעומדת בסטדרנט שהציבה הקודמת..

פורסם

עם צרפתיות יש לי נסיון רע מדי... אבל תודה על התגובה.

מחר אני בודק שתי פיאסטות,

אגב מה בדבר רכב מהשכרה? האם כדאי בכלל לבדוק אופציה כזו?

מה ז"א אמינות של אופניים?

• תוכן חדש...