Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

 

יש לי 2 בעיות ברכב. האחת,בדרך כלל יש לי קושי בהנעה ורק אחרי פעמיים הרכב מניע לרוב. האם זה יכול להיות פלאגים?

רציתי לשאול גם,איזה פלאגים מומלצים לפונטיאק טמפסט 92 מנוע 3135.

הבעיה השניה היא,שכול פעם שמתקרבים למהירות איטית לקראת עצירה נגיד ברמזור,יש רעשים מאיזור הגיר בזמן שהרכב מוריד הילוכים מין קיק קיק כזה. מה יכולה להיות הבעיה?

 

אשמח לתשובות תודה. :wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לגבי הפלאגים, קבל...



לגבי הבעיות תצטרך לדעתי לפרט יותר

 

Cars, Trucks & SUVs



1991 PONTIAC TEMPEST 3.1 V6 T FI

STR4

TR4GP

TR4IX

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

יש ממש קושי בהנעה זה יכול להיות גם סטארטר קשור? ולגבי הפלאגים,לא הבנתי מה זה הקודים האלו התכוונתי של איזו חברה מומלצים לרכישה במידה ואחליף תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

×
×
  • תוכן חדש...