Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סובארו b4 2008

ואני מעוניין להתקין מערכת סטריאו טובה .

יש לי שני מגברים אחד של 4 ערוצים jbl gto75h

ואחד של סוני 2ערוצים 200 אר אמ אס שישמש אותי בתור מונו בלוק שעבד על סאב של סרווין ווגה והיה אחלה לגמרי.

ויש לי זוג קומפוננטים של אינפיניטי 6510 מצויינים.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת.

.1כמה איכותית המערכת האורגינלית של הb4 ?

2.ואם יש יציאות למגבר מהמערכת המקורית של הרכב.

ממה שאני יודע המערכות האלה בדרך כלל באיכות על הפנים

אז אני מחפש מערכת טובה של פיוניר או אלפיין עם בלוטוס ו..usb

אז איזה דגם מומלץ לקנות?

נ.ב אני לא מתלהב מהתצוגות המרשימות אלא פשוט מחפש מערכת שמוציאה צליל מצויין.

עוד שאלה אני צריך קומפוננט נוסף לדלתות האחוריות אז מה מומלץ?

בו נגיד שהתקציב שלי זה עד 1500 למערכת עצמה ובסביבות 1200 פלוס מינוס לקומפוננטים

תודה רבה לעוזרים אנשים מתעצלים לעזור כי יש הרבה שאלות

פורסם

ב1500 שח אתה יכול לקנות אחלה מנחת ככה תשמור על הקוריות של האוטו וגם יהיה לך צליל איכותי.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לך על עוד קומפונט אלה תשקיע את הכסף הזה בקומפונט קידמי במידה ויש לך כבר תימכור אותו ותקשקיע את הכול בקומפונט קידמי זה יותר עדיף קומפנט אחרוי לא מוסיף "ממש"(ויש כאלו שיגידו שזה שטויות כי הם אוהבים סראונד.מי שמדבר ככה אומר שטויות לדעתי).

זה ר"ד של פיניר כולל USB : http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=347

לגבי אלפין לא מצאתי בזאפ ר"ד שכולל USB תחכה ללהצעות מעוד אנשים שמבינים

פורסם

המערכת המקורית גרועה עד מזוויעה

כל מי שיגיד שהתקין ויצא פצצות תבדוק מה הדרישות שלו

ולכן מומלץ להחליף את הHU

הרכב גם מעט קשה בבאסים והייתי ממליץ סאב חזק או בנד פס

מומלץ לאטום את הרכב (גם ככה אין לו מסגרת לחלון -מה שמגביר רעשים)

אם עושים את כל זה יכול לצאת סאונד שאסור להזכיר את מקור פרנסת אימו

פורסם

תקן אותי אם אני טועה מנחת זה מתאם לhu נכון ?

היום הייתי אצל עדי מערכות .. הוא אמר שישמעו סבבה מhu המקורי ומקסימום אם לא נחליף

והוא אמר לי שהוא מביא אחלה של מתאם ב250 ש"ח

פורסם

חבל על הנסיון והכסף שלך.. שום מנחת לא יעזור להוציא צליל איכותי מהמערכת המקורית של ה b4.

יש לי את אותו הרכב, וניסיתי כבר הכל.

תחליף לרדיו דיסק, ורק אז תוכל להגיע לתוצאות טובות.

אצלי התקינו במקום התא הזה שמעל למערכת בין 2 פתחי המזגן.

פורסם

לי יש B4 והתקנתי בא מערכת על המקורי.

ברמת העיקרון אני מרוצה.

אני יודע שהמערכת נותנת רק אוליי 70% ממה שהיא אמורה לתת אבל יש לי GPS תקוע בחור שליד המזגן ואין לי איפה להשים את הרדיו דיסק.

בקשר לבאס הרכבתי בהתחלה סאב של IDQ זוועה לא שמעתי אותו בכלל הוא לא היה מורגש.(מה שכן באוטו של חבר שלי הוא הפציץ ותפקד איכותי)

כרגע יש לי CVR ואני ממש מרוצה מימנו לא איכותי כמו IDQ אבל מתפקד.

פורסם
ב1500 שח אתה יכול לקנות אחלה מנחת ככה תשמור על הקוריות של האוטו וגם יהיה לך צליל איכותי.

תגיד לי אדוני , 1500 שקל על מנחת מחורבן ? איפה אתה חי תגיד לי? אפילו אם תביא את המנחת הכי טוב בעולם הרמה של הרדיו דיסק המובנה לא תגיע לרמה של רדיו דיסק בינוני של פיוניר שעולה 800 שקל אפילו.

לפי דעתי תעיף ומהר את המערכת המובנית , אלא אם כן אתה מוכן להתפשר קצת על האיכות של השמיעה בשביל היופי של המערכת או שתחליף את המערכת וגם תקבל תצוגה יפה של מכשיר חדש , וגם איכות שמיעה יותר טובה מהמערכת המובנית.

לגביי רמקולים אחוריים לא הייתי ממליץ לשים קומפוננט כי אתה בכלל לא תנצל אותם, אם כבר לשים רמקולים קוקסיאליים ב 300 - 400 שקל .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...