Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בנוזל ירוק פרסטון,במוסך המטפל נאמר לי שפרסטון זה חרא וזה בסך הכל מים עם תוספת זרחתית שאוכלת את ראש המנוע. בספר הרכב כתוב נוזל קרור מקורי L250 או שווה ערך.

בקיצור איני יודע מה לעשות, האם פרסטון כל כך גרוע? מה זה שווה ערך לנוזל קרור L250 זאת אומרת של איזה חברה לקנות כדי להחליף בראש שקט את נוזל הקרור.

תודה.

פורסם

תקנה נוזל קרור מקורי במוסך בשביל השקט הנפשי.

כמובן יש לרוקן את כול הנוזל היישן ממערכת הקירור לפני החלפה לנוזל המקורי.

איזה כייף לי :)

פורסם

בעלת מוניטין כזה בתחום תמכור ללקוחות מים פשוטים מהולים בנוזל זרחני.

מניסיון של מס' שנים עם הנוזל הנ"ל באלמרה וגם בפיאסטה שהייתי לי בעבר,מעולם לא ניתקלתי בכל בעייה!

פורסם

אתה יכול לרכוש נוזל של חברת BASF הנקרא G30 בעל פקק בצבע וורוד שהינו שווה ערך לנוזל המקורי של חברת ניסן ומחירו חצי מהנוזל המקורי.

הייצרן BASF הינו ייצרן OEM לרוב יימרני הרכב בעולם.

g30_alu-protect-w.jpg

פורסם

רוצה לבשל מנוע בניסאן? שם נוזל אחר מהמקורי, מנסיון רב ומר. האם מרק10 יודע כמה עולה הנוזל המקורי לפני שהוא יוצא בהצהרות?

פורסם
בניסאן אל תתעסק עם נוזל לא מקורי. בכל מוסך מורשה יחליפו לך את נוזל המערכת קירור לנוזל המקורי L250.

מאיפה הנתון הזה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא יודע על מה אנשים פה מדברים, אני משתמש באלמרה פרפקט שלי בנוזל מהמיכל הצהוב של PRESTONE ותודה לאל הכל תקין כבר מס' שנים, אוליי מישהו יאיר את עיני מדוע אסור להשתמש בנוזל הנ"ל ברכב זה???

פורסם

גם PRESTONE לא יבשל שום מנוע.

אל תשמע לדעה אחת של מוסכניק ממורמר. האיכות מוכחת.

תישאר איתו ולא תהיה לך שום בעיה.

אתה יודע שיש בורג מיוחד בבלוק לריקון ובורג מיוחד אחר בבית הטרמוסטט לניקוז אויר

אחרי שמילאת מים ?

בהצלחה

פורסם

אתה אולי ממורמר! נוזל הקירור של ניסאן שמתערבב עם נוזלים אחרים יוצר סתימות ברדיאטור. בדוק!

וזה כולל את פרסטון שאני לא מחזיק ממנו בכלל, בניגוד לדיעות שכתובות פה בפורום.

פורסם

1. אף אחד לא כתב (אני בטוח שלא כתבתי) שמותר לערבב נוזל מקורי של הייצרן עם נוזל אחר. כמובן שיש נוזלי קירור שמותר לערבבם ויש לבדוק זאת עם ייצרן הנוזל.

2. גם נוזלי קירור שאסור לערבבם מכיוון שהם מכילים חבילת תוספים שונה כגון: HOAT או OAT לא יגרמו לסתימות ברדיאטור.

בדרך כלל עירבוב 2 סוגים של נוזל קירור בעלי חבילת תוספים שונה יגרום לשינוי צבע והפחתה ביעילות של הנוזל בהגנה בפני קורוזיה.

אל תגזים בבקשה...

פורסם

חבר יקר,

לפי תגובותייך באשכול זה ובאחרים אני מניח שלא פתחת מעולם ספרות אחזקה או למדת מכונאות בצורה רשמית.

העיקר הבריאות.

• תוכן חדש...