Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש סיכוי שזה אולי לא המקום לשאול אבל באמת שאין לי איפה ולאף אחד אין מושג מה אני מדבר.

פעם (אולי עוד קיים בחיפה) הייתה רשת יחסית גדולה שנקראת "זול פה" שלאט לאט התחילו הסניפים להיסגר ולשנות את השם למשהו אחר.

היה לרשת הזו מוצר שנקרא: "סלט טונה" בייצור עצמי, זאת אומרת על האריזה של הטונה היה לוגו גדול של "זול פה" ולמטה היה רשום סלט טונה משהו עם רוטב עגבניות.

זה היה נמכר בחבילות קטנות כמו שישייה , או בודדות של יותר גדולות.

לא זוכר כמה היה המחיר, אבל אני זוכר שזה היה טעים בטירוף.

מרוב שלא מצאתי, הלכתי וקניתי כל סוג של "סלט טונה" אבל שום דבר לא מתקרב לטעם במיוחד של סטארקיסט שזה גועל נפש ויבש.

יש למישהו מושג על מה אני מדבר ואיפה קונים דבר כזה באיזור חיפה?

תודה,

אוהד.

פורסם

קח טונה שפוך עליה מטבוחה ויש לך אחלה סלט טונה אורגינל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תאמין לי שניסיתי כל אפשרות, הכנתי עגבניות עם טונה, ניסיתי עם עם מטבוחה ואפילו עם רוטב ברביקיו, קטשופ ועגבניות.

שום דבר לא עובד ושום דבר לא טעים כמו מה שאני מחפש...

יש למישהו מושג?

אוהד.

פורסם

הרשת עדיין קיימת!

אני אברר לך עם אבא שלי שעובד עם רוב הרשתות בארץ,אני אחזור אליך עם תשובה.

פורסם

איפה אתה גר?

יש ליד מושב מגשימים סופר שניקרא "א" שהוא החליף את "זול פה"...

בקצרה, כל אילו קונים את התוצרת שלהם מספקים משניים, או מה שניקרא בענף "כותרת לבנה". זה אומר מוצרים שמיוצרים ע"י חברות והם לא רשאיים לשים את הלוגו שלהם על המדבקה הראשית. כמו כן המדבקה הראשית מעוצבת ע"י המפיץ - ז"א החנות.

לפעמים קיים מצב אבסורדי שיש מוצר מסויים שמיוצר ע"י חברה מסויימת, ולידו מוצר אחר, דומה באריזתו (אותו משקל או נפח אבל לרוב תצורה שונה אם כי לפעמים האריזה דומה עד זהה), המוצר ה"מקורי" מיתהדר במדבקה מוכרת והשני, "חיקוי" מיתהדר במדבקה "פשוטה" לכאורה, עם כיתוב פשוט, ללא עיצוב מיוחד. המוצר ה"זול" אכן זול יותר מהמקורי. אם נהפוך את המוצר ניראה כי הוא מיוצר ע"י אותו יצרן.

למה יצרנים מוכנים לעשות את זה? כי ככה הם מוכרים מוצרים שלהם לעוד פלח שוק. כזה שלא היה קונה את המוצרים שלהם בחיים כי הם יותר מידי יקרים להם. אפשר לחשוב על זה כמו סינדרום "סקודה - פולקסווגן".

לעניינינו, המוצר שאתה מחפש ניקרא "טונה טוניסאית". הוא מיוצר ע"י "סלטי מיקי", חברה שמייצרת אחלה סלטים, מלא מוצרי "כותרת לבנה", אבל חוץ מזה, הם ממש, אבל ממש אחלה.

ניתן למצא את המוצרים שלהם בכל מיני מרכולים, בעיקר קטנים יותר מהרשתות הגדולות.

סלטי מיקי - 1-700-50-55-40

אגב, סידרות המוצרים של "סלטי מיקי" מעולה, כמו הרבה חברות "שוליים" כאילו שלא מייצרות למשווקים הגדולים (שופר-סל, קו-אופ וכו'), למשל סלטי משני וכו'.

לפעמים זול לא אומר "נחות". תנסות את הסלטים של מיקי ומשני (לסלטי משני יש סלט פילפלים חריפים שיודע לעשות נעים בחלל הפה ולשמח את החומוס (של מיקי) על הלחם ;))...

גילוי נאות: הוצאתי את הסלט טונה כדי ליראות מי מייצר אותו, ו"להפתעתי" גיליתי שזה סלטי מיקי. מיד התיצב הילדון שלי עם כפית, ודרש את "מס"... :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לעניינינו, המוצר שאתה מחפש ניקרא "טונה טוניסאית". הוא מיוצר ע"י "סלטי מיקי", חברה שמייצרת אחלה סלטים, מלא מוצרי "כותרת לבנה", אבל חוץ מזה, הם ממש, אבל ממש אחלה.

גילי

הם ממש לא אחלה.

אחלה זה סוג של משחה תעשייתית.

סלטי מיקי אלו סלטים אמיתיים עם טעם אמיתי (ולא כימיקלים שמדמים טעם) 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הם ממש לא אחלה.

אחלה זה סוג של משחה תעשייתית.

סלטי מיקי אלו סלטים אמיתיים עם טעם אמיתי (ולא כימיקלים שמדמים טעם) 8)

צריך לתבע את שטראוס על השימוש במילה הזו בקונוטציה ישירה למוצרי מזון, ובעיקר חומוס...

אין, אין, כמו אחלה... (אם אתה רוצה לגרש את האורחים לך ;))

גילי

פורסם
+1 לסלטי מיקי!

גם אני אוהב אותם

מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב כלבי תחתית (underdogs), ובמיוחד כשהם איכותיים. יש משהו נחמד נורא כאשר אתה מזמין חברים לארוחת "קורבן" (על האש - למתקשים) ומניח על השולחן את כל ליין המוצרים של מיקי/ משני. המבטים וההערות כגון "מה, אתה רוצה להרעיל אותו?" וכו' מתחלפים ב "איפה אמרת שאתה קונה את זה?" ו"מה, זה יותר זול מסלטי צבר????"

פשוט כיף.

גילי

פורסם

עכשיו אני מבין איך אתה בוחר את הרכבים שבבעלותך :wink::lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הזכירו פה את "סלטי משני "

לאחרונה נתקלתי בסלטים שלהם וקניתי , הסלטים שלהם פשוט מעולים , יותר טובים מכול יצרן אחר . אין ספק

אבל , המחיר מאוד לא זול , לרוב כפול מצבר ושטראוס .

יקר , אבל טעים ברמות .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לא מזמן אספו מהמדפים ומהציבור אריזות חומוס מיקי עקב זיהום שהתגלה בסדרת ייצור מסויימת.

גם אני אוהב את החומוס שלהם, ולא מפריע לי שכל פעם שקונים אותו הוא מגיע במרקם אחר ובטעם אחר - פעם נוזלי , פעם גושים, פעם כמו בטון ,בכל מצב זה יותר טעים מצבר/אחלה.

לצערי בשנים האחרונות היו יותר מדי מקרים של סלטים שלהם עם בקרת איכות נמוכה.

(אפילו אליי הגיעו חלק ונאלצתי להחזיר לסופרמרקט)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

"יותר זול מסלטי צבר??"... :shock:

תכל'ס, אני כבר התייאשתי מ"לחנך" אנשים בכל הקשור לאוכל,

במיוחד בכל מה שקשור לשריפת חיות על הגריל (וול דאן! חל וחסיסה שלא ידמם!:?)

והזבליאדה שאוכלים מסביב.

אחרי חודשים של חיפושים, נסיונות וטעויות, הצלחתי ליצור באופן עקבי

חומוס לא רע בכלל, אפילו מעולה. חבל על המאמץ - בכל פעם שאני מגיש אותו,

הרוב יעדיפו תמיד איזה גוש תבן זוועתי בטעם חומצת לימון דהויה מהסופר,

במיוחד אם הם נחשפו אליו לאחרונה בפרסומת משעשעת.

אייל, במרקם של חומוס דווקא קל מאוד לשלוט:

רוצה לעבות אותו? תוסיף טחינה גולמית. רוצה לדלל? תוסיף מים. זה הכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...