Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מדובר בילדים מגן ילדים של העירייה, הדבר נעשה תוך כדי הזמן שהם נמצאים בחצר, ראיתי המון מכות על המכונית והמון אבנים בצד המכונית וגם על הגג, מכסה מנוע, הילדים בני 2-5.

אני חונה תמיד באותה חנייה מסודרת, שממש קרובה לגדר החצר שלהם, המכונית שלי מקבילה לגדר שלהם (מרחק של חצי מטר מטר)

הדבר קרה ביום חמישי, היום בבוקר נכנסתי לגן ודיברתי עם הגננת, היא נוהגת על ג'טה חדשה ולהפתעתי היא הזדהתה איתי ואמרה לי שהם זרקו גם עליה אבנים ,הג'טה של שנת 08, הגננות דיברו עם הילדים, והיא אומרת שזה לא יקרה שוב, אבל הנזק כבר קרה, והתקשרתי לביטוח של העירייה, שם לא ממש ידעו מה להגיד לי, הנציגה שעונה לטלפון אמרה לי שפעם בשבועיים מתקיימת וועדה עם עורך דין והאחראית על הביטוח, והם מטפלים בדברים כאלו, היא אמרה לי שכשתובעים את העירייה צריך להוכיח שהעירייה אשמה, ואכן לדעתי היא אשמה, הגן הוא גן עירייה, והחנייה היא חנייה מסודרת שסמונה ע"י העירייה, חניתי בצורה חוקית לגמרי.

האישה אמרה לי לשלוח פקס לאחראית על הביטוח, לתאר את המצב, לספר שדיברתי עם הגננת (רציתי להקליט אותה), ולהביא הצעת מחיר לתיקון(לכלול הכל בפקס) והם כבר יחליטו מה לעשות, מדובר בהונדה סיוויק 04, ולדעתי הם פשוט חוצפנים, אתם בטח אומרים לעצמכם שלילדים אין הרבה כוח אבל אבן ששוקלת 200 גרם ונזרקת בעוצמה חלשה - בינונית על רכב מקרוב כן גורמת נזק לצבע, ואני לא יודע מה לעשות עכשיו.

מה לדעתכם עליי לעשות? אני גר בראשון לציון.

פורסם

מעבר לעובדה הנסיבתית שהנזק נגרם למכונית זו שאלה משפטית, לא שאלה לפורום רכב ולכן מקומה לא כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...