Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה לכולכם על התגובות מאוד עזרתם לי,עוד דבר אחד,לגבי שליחת מכתב לרמטכ"ל,לאיזו כתובת אני צריך לשלוח אותו?

לא הייתי שולח דבר כזה אלא כמוצא אחרון, רק אחרי שמיציתה את כל שאר האפשרויות. חיילים וקצינים נענשו על דברים כאלה בעבר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

חייל ממלא טופס 55, ומשם הדברים מתגלגלים.

קח בחשבון שהטופס הזה עובר מספר תחנות שצריכות לחחות דעתן, וזה תהליך שיכול לקחת גם יותר מחודש.

בד"כ בעלי פרופיל קרבי המבקשים להתנדב ליחידות הקרביות, מקבלים את מבוקשם.

רק אם כל זה לא עזר, תחשוב על דרכיך בהמשך.

בכל מקרה, אחרי הקורס, לכשתשובץ ליחידה כלשהי, תראה שהצבא קצת שונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש לי משהו להוסיף לכל הדברים האילו...

אם חתמת קבע בעודך קטין אז זה לא נחשב בד"כ(לגבי הכסף אני לא יודע)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

עצה שניה

פשוט תבהיר לממונים עלייך כמה חשוב לך להיות בקורס, עדיף שזה יהיה לנגד ואז תפשל והוא ידאג להעיף אותך מהקורס.

אם אתה עדיין לא חייל פשוט דבר עם מדור סיירות שישלחו לך זימון ליום סיירות ולצנחנים

פורסם
עצה שניה

פשוט תבהיר לממונים עלייך כמה חשוב לך להיות בקורס, עדיף שזה יהיה לנגד ואז תפשל והוא ידאג להעיף אותך מהקורס.

בימינו שולחים חיילים לשטח גם אחרי שנכשלו בקורס.

תגיע לשטח בראיון כניסה תודיע שאתה רוצה להגיע לקרבי, וכשאתה מגיע למש"קית ת"ש תעשה אותו דבר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

תסתכל על זה מזוית אחרת אולי.

אתה יוצא מהצבא אחרי 3 שנים עם נסיון 3 שנים ששווה זהב באזרחות + תואר הנדסאי

אז תאכל קצת חרא 3 שנים. לא נורא לדעתי.

פורסם

הנדסאים לא חותמים קבע ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בתור מי ששרת במערך כח האדם - אני ממליץ לך לסיים את הקורס, סיכוי קטן מאוד שתצא ממנו באמצע כי כבר "משקיעים בך".

כשתגיע ליחידתך בסיום הקורס תבהיר מייד שאתה מעוניין להתנדב ליח' התנדבות קרבית כדוגמת צנחנים, קורס טיס וכד'.

במידה ונתוניך מתאימים חייבים לאפשר לך להגיע למבדקים ליחידות אלו., ואם לא - תקבול לנציב קבילות החיילים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...