Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומי ישמע עם גמלים אני אדע מה לעשות...

:roll:

למשל, לך עשה קורס מורי דרך , השכר גמל ב 75$ ליום כולל הדרכה, החזק 10 גמלים

מה רע?

אירית

פורסם

על פי אחד הטייסים הבכירים של חיל האוויר כן.

הטייסים ידועים בטיסות הנמוכות שלהם בנגב, יש לא מעט שחוו את הבזים מעליהם בכביש הערבה, באחת הפעמים מתישהו מזמן, אחד מהמטוסים פגע בגמל והרגו, כמובן השבט תבע את חיל האוויר, במשפט ניתנה ההזדמנות לטייס להשמיע את גירסתו ולטענתו, הוא לא היה אשם מכיון שהגמל קפץ לגובה.

אירית

פורסם

מאיפה אתם קונים סחורה ?

הכנסתי את הכי נכה שאני מכיר ויצא 62 גמלים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם מזינים לו שהחברה שלך היא ג'ינג'ית בת 70 ששוקלת 94 קילו :

Oh my god, your girlfriend isn't worth even one camel! I guess you're stuck with her...

גם אם היא ברונטית, מטר שמונים ששוקלת 65 ק"ג.

אני מניח שאני נשאר עם אשתי...

יאשה זאת ההזדמנות שלך לעשות שימוש עם 27 אינץ, בהצלחה

רק בשבוע שעבר מישהו קיבל 10 חודשים בפועל על פיטום אווזים. אני לא רוצה לחשוב מה יקבל מי שיפטם גמל ברוורס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הטייסים ידועים בטיסות הנמוכות שלהם בנגב, יש לא מעט שחוו את הבזים מעליהם בכביש הערבה, באחת הפעמים מתישהו מזמן, אחד מהמטוסים פגע בגמל והרגו, כמובן השבט תבע את חיל האוויר, במשפט ניתנה ההזדמנות לטייס להשמיע את גירסתו ולטענתו, הוא לא היה אשם מכיון שהגמל קפץ לגובה.

זה מזכיר לי סיפור ,

בזמנו בתדריך לפני התקיפה של הכור בעירק אמרו לטייסים שהם אמורים לטוס עד לעירק במקסימום 50 מ' גובה , שאלו הטייסים אם זה הגיוני שהטיסה תהיה נמוכה כל כך , כי זה די מסוכן .

קם הרמט"כל דאז רפול מכסאו וענה , "זה בסדר , בדקנו את העניין ואין גמלים שמגיעים לגובה הזה..."

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• 7 שנים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...