Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF GTI MK5

בזיק172
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי תקופה של כמעט 3 שנים מאז שכתבתי פה לאחרונה (חלקכם אולי זוכרים - קליאו ספורט 2001...),

והיות ובשעה טובה הליסינג עומד להסתיים (שיממון אמיתי), אני מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הגולף המדוברת...

מתעתד לחפש יד שניה, לא משנה השנה וכרגע לא משנה גם הגיר (ידני / DSG).

קראתי את כל מה שיש באתר (ויש), אני יודע הכול לגבי הסתייגויות.

זה הרכב שאני רוצה. לטוב ולרע.

מעניין אותי לדעת לגבי עלויות אחזקה: ביטוח, טיפולים, תקלות נפוצות / ידועות. על זה לא מצאתי כלום.

אשמח לקבל כל מידע זמין בנושא.

תודה מראש.

רון

פורסם

אני לא יודע על איזה הסתייגויות אתה מדבר ;-) טוב, קריצה קריצה, אבל באמת.

אני מכיר מקרוב בעלים של GTI לבנה, 3 דלתות. אין לו בעיות והאחזקה סבירה. לאחד ממשתתפי הפורום היתה תקלה של אי עבודת מאוורר אחד כאשר קיבל את הרכב. לא שאלתי לגבי ביטוח, אני אנסה לברר אם זה קריטי (למרות שסוכן הביטוח שלך יכול לענות לך גם כן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרכב כרגע מחזיק היטב, כבר 27K קילומטרים בלי תקלות. קיבלתי אותו עם מאוורר אחד לא מתפקד, סודר ואין בעיות מאז.

הביטוח הוא בערך 7K לשנה, כל נהג מעל 24. צריכת דלק של 1:7.5 בנהיגה משולבת מתונה-אך-זריזה (כלומר, מהר יותר מכל היתר, אבל בלי גז ברצפה), יורד עד 1:5 אם אתה ממש מתפרע. שיוט בינעירוני גם יתן 1:11. דלק 98, כמובן.

לגבי תקלות וכו, אני מציע לך לבדוק את הפורומים של vwvortex. יש להם פורום GTI מאוד פעיל.

בגדול, אתה לא יכול לעשות קניה יותר טובה ממנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הרכב כרגע מחזיק היטב, כבר 27K קילומטרים בלי תקלות. קיבלתי אותו עם מאוורר אחד לא מתפקד, סודר ואין בעיות מאז.

הביטוח הוא בערך 7K לשנה, כל נהג מעל 24. צריכת דלק של 1:7.5 בנהיגה משולבת מתונה-אך-זריזה (כלומר, מהר יותר מכל היתר, אבל בלי גז ברצפה), יורד עד 1:5 אם אתה ממש מתפרע. שיוט בינעירוני גם יתן 1:11. דלק 98, כמובן.

לגבי תקלות וכו, אני מציע לך לבדוק את הפורומים של vwvortex. יש להם פורום GTI מאוד פעיל.

בגדול, אתה לא יכול לעשות קניה יותר טובה ממנו.

תודה.

לגבי דלק - נשמע סביר בהחלט.

לגבי ביטוח - 7K - מקיף + חובה? סביר בהחלט לגולף.

לגבי פורום - אכנס.

רון

פורסם

7 למקיף בלבד. כנראה שאפשר לקבל מחיר יותר טוב - התעצלתי להעביר סוכנות (להוציא שוב אישורי אין תביעות וכו').

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
7 למקיף בלבד. כנראה שאפשר לקבל מחיר יותר טוב - התעצלתי להעביר סוכנות (להוציא שוב אישורי אין תביעות וכו').

בוודאות אפשר להוציא 7K וגם 6.5K לשניהם ביחד. אני בן 33, ללא תאונות בעברי, נהג יחיד...

נכון שזה רחוק מרחק שנות אור מהקליאו ספורט (2,200 מקיף + 1,650 חובה... מצחיק כשחושבים על זה ).

ד"א - זה נכון שלמרות שה GOLF החדשה הגיעה לארץ החל מדגם 2005, דגם ה GTI הגיע רק מ 2006?

זה אומר שבפחות מ 160K אין בנמצא... :evil:

רון

• תוכן חדש...