Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לפיברגלס

liran-18
שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתה חייב לשים מסיכה על הפנים.

כי החומר הוא רעיל מאוד תחשוב שזה בעצם פלסטיק במצב צבירה של גז, אתה נושם את זה בתור אוויר, אבל שזה מגיע לך לרעות, האוויר הזה נהפך להיות פלסטיק ושם מתחילה הבעייה.:-(

קיצור עם יש לך אפשרות לא להתעסק אז זה עדיף, אבל עם אתה מתעקש אז תקנה מסיכה איכותית, ולא סתם איזו מסיכה של הרופאים הלבנה הזו.:|

בהצלחה.

ואל תשכח להעלות לנו תמונות.:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המסכה נועדה בעיקר להגן מפני סיבים כאשר משייפים את הפיבר במצב יצוק ולא להגן מפני האדים .

נכון שעדיף להגיד לשים מסכה גם להגנה מפני הגזים אבל פה לא מדובר במשהו קריטי וברוב המכריע של המפעלים ובתי המלאכה לא עובדים עם מסכות בשעת יציקה אלה בשעת שיוף ועיבוד החלק.

למי שעובד באופן חד פעמי עם קצת פיבר אין צורך לקנות מסכות במאות שקלים. מסכה פשוטה תעשה את העבודה . למי שעובד עם פיבר ביום יום זה כבר עסק אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמור על שפה תקינה. קרא את כללי הפורום . חח היא לא מילה בעברית . הפורום זה לא שכונה ולא צאט.

עכשיו הבנתי למה אבא שלי אמר לי שאני לא מקריב את זה לבית

אבל ראיתי כאלה שגם אמרו שהישתמש בכפפות כי זה חומר רעיל ומסרטן האם זה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חובה להישתמש בכפפות כי מדובר בכימיקלים ובדבקים. לא מדובר בחומר שמסרטן ממגע בעור אבל עדיין זה מאוד לא בריא . כפפות גומי חד פעמיות הם בגדר חובה.

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ניכנס לקטנות .. הרעיון הוא שלשימוש סטנדרטי לא צריך לחשוש יותר מידי . כל אחד שיקנה מה שנח לו. עבור אנשים שעובדים בזה ביום יום זה כבר משהו אחר ושם יש פיתרונות אחרים ולא מסכות ..

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם עופר,מסכה היא חובה בעת השייוף כדי לא לנשום חלקיקי פיבר.

בעת מריחת הפוליאסטר\פלסטיק אחר אין חובת מסכה אם המקום מאוורר כמו שצריך(למרות שיש עדיפות כן לשים מסכה בכל זאת).

בעת הדבקה יש צורך בכפפות משום שהפוליאסטר הוא פלסטיק במצב נוזלי שמתקשה כאשר נכנס לתערובת המקשה.

אם אפשר למנוע מגע עם העור בעזרת כפפות עדיף!

בן.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עופר. רק "לרקורד" אני לא התכוונתי שהוא יקנה מסיכה במאות שקלים,

אלא ב30-40 ש"ח

רק לא את המסיכה של הרופאים שזה כאילו מסיכה.:roll:

זאת לא מסיכה אלא "נשמית"

יש כמה סוגים, האחת שאני משתמש בא עולה סביבות המחיר הזה ואפשר להחליף לה פילטרים, היא לא ממש מסננת את האדים, אפשר עדיין להריח אותם אבל פחות, אבל היא לא מאפשרת לרסיסי סיבים משוייפים לעבור.

אם הייתי עובד ממש הרבה הייתי קופץ למקום כמו "ברק" בסלמה 15 ביפו וקונה נשמית של צבעים ב130 שוקל.

או שהייתי קופץ לחנות של ספק למוצרי הדברה וקונה נשמית מקצועית לעבודה בסביבה רעילה בסביבות ה300 שקל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...