Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה להעלות תמונה יותר מאוחר אך בינתיים אני אתן פירוט של החלק במילים, זה נראה כמו קופסאת סיגריות עם 7 רגליים כמו של ממסר, זה מותקן מתחת לדשבורד מתחת להגה, מישהו יודע מה זה יכול להיות ולאיזה רכיב/צרכן זה אמור להיות שייך?

פורסם

צ'מע [התכוונתי ל-שמע, בפעם הבאה אני אקפיד] אני לא מומחה אבל נראה לי שיעזור אם תגיד איזה רכב יש לך.

פורסם

אוקיי הבנתי, אני מבין שאתה לא בטוח ב100% שאכן החלק בתמונה הוא ביטרון נכון?

תודה בכל אופן, מחכה לעוד תשובות בבקשה

פורסם

Lectron היא חברה שלהבנתי נמצאת בעיר ROCHESTER במישיגן.

האם החלק יושב במקומו כחלק מקורי בעל מקום ייעודי או שמדובר במשהו שחיברו עם אזיקון וכדומה?

לא רשמת כל מה שרשום על החלק, כנראה שמספר הדגם היה עוזר. בכל מקרה כדאי שתסביר את הרקע לשאלה וכן אם יש משהו שלא עובד.

• תוכן חדש...