Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלום אני עכשיו עובר כל יום הלוך חזור בכביש 85 (עכו - עמיעד) לשני הכיוונים. אני עובר על פני כ8 מכמונות עמוד. הגיעה לאוזני שמועה שחלק מהמכמונות מזוייפות וחלק פעילות. האם מישהו מכיר את הכביש המדובר (כביש 85 לשני הכיוונים) ויכול למפות את המכמונות הפעילות והדחלילים? בנוסף לפי זכרוני הייתה כתבה באינטרנט כיצד אפר שהבדיל בין דחליל למכמונת פעילה ע"פ מראה חיצוני אם מישהו ימצא אותה או יסביר לי איך מזהים אני אשמח.

 

תודה מראש.

sound connecting people

פורסם

אני יודע שבכביש הזה יש מצלמה אחת פעילה לפחות.

אחרי צומת אחיהוד, בכניסה לאיזור תעשיה בר-לב יש מצלמה פעילה לשני הכיוונים.

לא לשכוח שהמצלמה עובדת ממהירות 125 ומעלה.

אני אוהב לשייט על 110+-.

לא להתיחס לדברים בתור המצלה או הכוונה.

פורסם

המכמונות הן רק מכרמיאל מערבה לכיוון עכו , ולייזר לפני צומת קדרים ( לא תמיד ).

 

לי אף פעם לא הייתה בעייה עם המצלמות , גם לא קשה לזכור איפה הן וגם רואים אותן הרבה לפני.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תודה. הייתה פעם כתבה באינטרנט אני לא זוכר איפה, הכתבה הציגה שתי מצלמות עמוד אחת פעילה ואחת דחליל ויצרה השוואה בין המצלמות ובכך ניתן להבדיל איזו פעילה ואיזו לא מישהו זוכר?

sound connecting people

×
×
  • תוכן חדש...