Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי המון בפורום על לחץ אויר

והבנתי שיצרן ממליץ לפחות 4 5 PSI יותר גבוה

האים צמיג יכול להתפוצץ לי ב PSI 26 27 ?

הרי הבנתי שהצמיג חם ה PSI עולה לא?....

תודה .

דוקטור למחשבים

www.0544355275.com

פורסם

מה שאתה עושה כאן זה לא לפתור את הבעיה אלא לדחות אותה ואף לגרום לנזק רב יותר בעתיד.

המוסך מורשה שאמר לך ננסה להוריד psi בגלגלים ואולי זה יעזור, אל תתקרב אליו!

הצעות כאלו שישמרו לעצמם.

אתה תחפש אחד שמתמחה באמריקאיות אם אין אז אני קורא לחבר הטלפוני רפי לין שיבוא לעזרתך :wink:

פורסם

ההיתי היום במוסך שמתמחה באמריקאיות,וגם הוא אמר שהבולמים תקינים,

אין חופש בהגה,משולשים תקינים,וגם תפוחים,

יש לציין שזה מוסך שניכנסתי אליו פעם ראשונה ,ולא מצא לנכון להחליף את הבולמים כי לא ניראה לו שזה יפתור את הבעייה ,

במוסך גלגלים שבנתניה גם בדק וגם בדק את הפרונט ומצא שהכל תקין ,

שלושה מוסכים כולם אומרים שהכל תקין ,נלך למוסך רביעי ???

הרי אני לא מחפש להכניס את עצמי להוצעה מיותרת על האוטו ובטח לא להחליף חלק כל שהוא שהוא תקין.

אבל יש לציין שהורדתי את לחץ האויר ל 28 במורשה מורגש שיפור קל ,במראית העין לא ניראה אפילו שחסר טיפה אויר מ 30 ל 28.

ברכב עבודה שלי ,קיא פרייד לחץ אויר מומלץ 29 אני ממלא 29 וניראה כאילו חסר לי המון אויר והאוטו מה זה רך וכייפי לנסיעה עם כל הבורות והתיקוני כביש שיש היום בכל הכבישים כמעט ......

דוקטור למחשבים

www.0544355275.com

• תוכן חדש...