Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בוויקיפדיה שאנגינה קשורה להתקף לב. האם הופעה של אנגינה מותנת בהתקף לב, או שאפשר לחלות באנגינה גם בלי קשר? כי רוב הימפטומים של אנגינה הם מה שהציקו לי בימים האחרונים. האם אני צריך לחשוש?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מחלת הלב אנגינה פקטוריס לא קשורה למה שיש לך (אנגינה טונסילריס, מונח מפוצץ לכאב גרון). אוף טופיק הוא לא תחליף לחיפוש באינטרנט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תגיד, כשרשום על רכב יד שנייה מרופא, יש סיכוי שאתה הרופא?

גם עכשיו גיגלתי, אין אזכור לאנגינה טונסילריס, יש רק פקטוריס, ככה שאין לך דרך לדעת דרך גוגל על טונסילריס. ככה שאני חושב שטוב ששאלתי כאן.

ותודה.

פורסם

קוראים לזה בדרך כלל טונסיליטיס, בגלל זה לא מצאת.

ולגבי יד שניה מרופא, יש לי שתי מכוניות שרבים רוצים לקנות. לא מוכר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני היחיד שנכנס לת'רד הזה כי הוא חשב שהסטרפ' מהכותרת מדבר על סטרפטיז, ובמקום לקרוא "אנגינה" הוא קרא "אורגיה"? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
קוראים לזה בדרך כלל טונסיליטיס, בגלל זה לא מצאת.

ולגבי יד שניה מרופא, יש לי שתי מכוניות שרבים רוצים לקנות. לא מוכר.

אתה באמת רופא? אני אוכל פעם הבאה להיעזר בך? בקו של הביטוח אומרים ללכת לרופא, אני אומר שאני צריך רק לשאול שאלה כללית, אז אני הולך לפורומים בתפוז וגם שם אומרים ללכת לרופא. כשאני מגיע לרופא, הוא אומר שאין לי כלום והיה כדאי לי להתייעץ לפני שבאתי עם מישהו אחר, באינטרנט למשל.

פורסם

לא רופא, גם לא עו"ד, אבל אם הרופא שלך שולח אותך להתייעץ באינטרנט, תחליף אותו ויפה שעה אחת קודם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הרופא לא שולח. אני סתם רשמתי. לא זוכר למה. אני עייף.

פורסם

אנגינה היא מחלה חיידקית (נגרמת מחיידק), שמאופיינת בכאבי ראש, גרון ושקדים נפוחים.

אם יש לך את כל השלושה - גש לרופא - ואני לא מדברת על ניץ' כי המרפאה שלו קצת רחוקה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היה ועבר. פשוט היו לי כמה מהתסמינים באופן ברור ככה שחשבתי- אולי בעצם כל האבחונים טעו?

פורסם
אני היחיד שנכנס לת'רד הזה כי הוא חשב שהסטרפ' מהכותרת מדבר על סטרפטיז, ובמקום לקרוא "אנגינה" הוא קרא "אורגיה"? :roll:

ממש ממש לא :):(

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...