Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסענו לארוע גדול בגן ארועים באזור השרון, הסדרנים כיוונו אותנו לחניה שכנראה בעברה היית פרדס.

השטח היה סבוך בעשבים בגובה של 25-30 ס"מ, החננו את הרכב נכנסנו לארוע ונהננו.

כשיצאנו מהחניה נכנסנו בתוך גזע עץ חתוך שנשאר "בחניה" והיה מוסלק בין השיחים במהירות של משהו כמו 4 קמ"ש.

שניה לאחר שמיעת הבום, נכבה האוטו יצאתי לראות מה קרה וראיתי ששתי הרצועות אביזרים קרועות לחלוטין.

הזמנו גרר שיחלץ אותנו, הגרר הוביל אותנו למוסך מיצובישי מורשה באזור המרכז.

שם התברר שנקרע גם הטיימינג, הם החליפו ברכב רצועה ובניסיון ההתנעה התברר שאין קומפרסיה והמנוע לא תופס.

האכזבה היית ענקית, אנחנו סטודנטים ואין לנו עכשיו כסף להשקיע 2750 ש"ח לפחות על השתתפות עצמית!

כמובן שנתבע את בעל המקום ואת חברת ההפקות, אך עדיין זה כאב ראש אדיר! מה גם שאבא של חבר שלי זקוק את הרכב לצורכי עבודה.

הדילמה היא מה לעשות כרגע האם לתת למוסך לשפץ את הראש מנוע עם השתתפות עצמית של 2750? ובנוסף כל חלק חדש שיכניסו נצטרך לשים עליו 25% מהערך שלו , או להביא מנוע קוטמפלט מפירוק?

אני המלצתי לחבר שלי להביא מנוע מפירוק בסכום יחסית נמוך של 2000 ש"ח, מכייון שאני לא סומך שהמנוע יצא במצב טוב מהשיפוץ הזה.

הביטוח אמר שהוא מוכן לשלם את הנזק רק אם ישתמשו בחלקים משומשים, האם החלקים המשומשים ישתלבו יפה בראש הקיים?

נ.ב האוטו עבר כבר 320KM אך הוא היה במצב טוב לפני הארוע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

320K ק"מ? וואוו.

משתתף בצערכם. אין מצב להסתדר עם הביטוח על מנוע מפירוק? זה גם "חלקים ישנים" (מחוברים יחד).

אחרי טראומה כזו , מי יודע אם המנוע יחזור להיות מה שהיה (שזה גם כנראה לא היה משהו ).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

המנוע דווקא היה אחלה הוא נסע ממש טוב והראש בחיים לא נפתח.

ממש כואב הלב, אני גם מקווה שהביטוח ייתן מנוע מפירוק.

אני לא סומך כל כל על כל השיפוצים האלה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
אני לא סומך כל כל על כל השיפוצים האלה.

מנוע מפירוק לא בהכרח יהיה במצב הרבה יותר טוב ממנוע שלך אחרי שיפוץ.

אם המנוע לא התפוצץ ורק התעקמו השסתומים, זה כן שווה שיפוץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...