Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה

לTurboMan תאמין לי שאני רוצה לשרת את המדינה שלי למרות שבכל יום מחדש היא מוכיחה שלא שווה אפילו להסתכל לכיוון שלה

ואני מודע טוב מאוד לצרכים של הצבא ותאמין לי שהם יעדיפו מתנדב לקרבי מאשר גובניק בשקם

לNaji One תראה אני מבין טוב מאוד למה אני יהיה בצבא בכדי לשרת את המדינה שלי ולא להיות פועל ניקיון רק בגלל שאיזה מפקד שגדול ממני בשבועיים רוצה להתנכל לי

נכון זה יכול לקרות בכל חיל שאני ילך אליו אבל הסיכוי שאני יסרב פקודה בקרבי שואף לאפס והסיכוי שאני יסרב פקודה בחיל האוויר שואף ל100 אחוז למה? שוב כי אני לא פועל ניקיון

ואל תחשוב שאתה יודע מי אני שאתה אומר אנשים כמוני כי אני בניגוד להרבה אנשים מחכה לגיוס שלי וכן רוצה לתרום את חלקי

לDerish

אני רוצה להבין אם כל כך סבלת שם למה אתה מנסה להצדיק את המקום הזה?

למה אתה מנסה לצייר את המקום הזה כמקום טוב ?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן, תגיד אתה באמת מאמין שמכונאי מטוסים בח"א הוא פועל נקיון 3 שנים?

אתה חושב שלא חסרים מכונאים בח"א?

וכל המפקדים בח"א רק רוצים להתנכל לך?

אף אחד לא ישתחווה אליך בגלל שאתה מוכן לשרת בצבא אבל "רק בתפקיד שמתאים לך:snipersmi"- תנחת למציאות.

ול Dani12 לא יודע באיזה טייסת היית, אבל במלחמת לבנון II לא הפציצו רק בתים ריקים במשך חודש.

אתה חי כרגע בארץ- תמלא את חובתך, לא רוצה- השער פתוח.

פשוט מאוד ולא כ"כ קשור לאידואלגיה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

Derish אתה היתה מכונאי מוטס ובטייסת תובלה האם מטוס או מסוק ? ... ואתה בתור מכונאי מוטס בטח זכיתה ליחס הרבה יותר קרוב לזה של צוות אויר מאשר עבדי הקרקע.

טכנאי מוטס, לא מכונאי. שתי אותיות והבדל של שמים וארץ.

קיבלתי את אותו יחס שאתה מתאר + אינספור מטבחים, שמירות ואבט"שים, גם בגלל שסירבתי להוציא פטורים שהגיעו לי.

לDerish

אני רוצה להבין אם כל כך סבלת שם למה אתה מנסה להצדיק את המקום הזה?

למה אתה מנסה לצייר את המקום הזה כמקום טוב ?

המקום הזה הוא לא מקום טוב, אבל צריך לראות את התמונה הגדולה, ולדעת לזקק מתוך כל החרא הזה דברים שיכולים

להועיל לך בהמשך. אם מישהו פה הזכיר עלות-תועלת, תחשוב על התועלת שחייל קרבי מפיק מהשירות שלו. אז הוא יוצא

מהצבא עם 1001 חברים לכל החיים, אבל חברים לא שמים אוכל על השולחן. אני בקושי סיימתי בי"ס, אבל הניסיון שצברתי

בחיל האוויר הבטיח לי נחיתה רכה באזרחות, הביא אותי לעבוד בהייטק, ועכשיו, שנה וחצי אחרי, שולח אותי לעבוד בחו"ל.

אז צריך לסבול במשך שלוש שנים. זה קורה. השאלה היא מה קורה אחר כך.

• תוכן חדש...