Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בשעות הערב מאוחרות ונקלתי במצב שאני נשחב אחרי משאית, הסתכלתי על מנת לעקוף וכביש היה ריק, כמו כן אני מכיר את הכביש ויודע שיש פנייה אך זה במרחק גדול מאוד ממקומי. יצאתי לאכיפה. גם המשאית הגבירה את מהירותה ולכן לכך לי קצת יותר זמן . בזמן האכיפה צץ רכב בנתיב הנגדי .אותתי לו על מנת שיזהה אותי בבירור.. בתגובה הוא אותת לי פעם אחד עם פנסים כחולים של משטרה (בלי צ'קלקה)ואז השלמתי את העקיפה . רכב סמוי (לדעתי סמוי) חלף והמשיך בנסיעתו!

יש מצב שהוא צילם אותי או רשם את מס' הרכב , אני מאוד דועג אני גם נהג חדש :cry:

פורסם

מה זה פנסים כחולים של משטרה? איפה הם היו?

ואם הוא לא עצר אותך במקום - אל חשש. אין דו"חות על עקיפה ע"י צילום.

בכל מקרה, להבא - תעקוף בזהירות רבה יותר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צ'קלקה - קוז'אק = מסתובב;

מהבהב - פליקר = מהבהב כמו פלאש.

התכוונת לראשון או השני?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
נסעתי בשעות הערב מאוחרות ונתקלתי במצב שאני נסחב אחרי משאית, הסתכלתי על מנת לעקוף והכביש היה ריק, כמו כן אני מכיר את הכביש ויודע שיש פניה אך זה במרחק גדול מאוד ממקומי. יצאתי לעקיפה. גם המשאית הגבירה את מהירותה ולכן לקח לי קצת יותר זמן . בזמן העקיפה צץ רכב בנתיב הנגדי .אותתתי לו על מנת שיזהה אותי בבירור.. בתגובה הוא אותת לי פעם אחד עם פנסים כחולים של משטרה (בלי צ'קלקה)ואז השלמתי את העקיפה . רכב סמוי (לדעתי סמוי) חלף והמשיך בנסיעתו!

יש מצב שהוא צילם אותי או רשם את מס' הרכב , אני מאוד דואג אני גם נהג חדש :cry:

אל תדאג. לא צילמו אותך ולא יקרה כלום.

תדאג לפעם הבאה שאתה מבצע עקיפה שזו עקיפה בטוחה, התנגשות חזיתית יותר גרועה מקנס.

פורסם
. בזמן האכיפה צץ רכב בנתיב הנגדי .אותתי לו על מנת שיזהה אותי בבירור.. בתגובה הוא אותת לי פעם אחד עם פנסים כחולים של משטרה (

לא ברור לי למה אותת לו?

כדי שיבחין בבירור שאתה עוקף וירד לשוליים ויפנה לך את הנתיב?

"נוהג רכב לא יעקוף רכב, אלא אם הדרך פנויה במרחק מספיק כדי לאפשר לו את ביצוע העקיפה ואת המשכת הנסיעה בבטיחות ללא הפרעה וללא סיכון לנסיעתו של רכב אחר, וללא הפרעה אחרת לתנועה מכל כיוון שהוא."

מתוך ספר ללימוד תאוריה 2005.

* דרך אגב עקיפה כשהדרך אינה פנויה היא הזמנה לדין, ו 10 נקודות.

מלבד זאת זה עלול להסתיים בתאונה חזיתית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מתוך ספר ללימוד תאוריה 2005.

ל'

לא שינו את זה?

אותת לרכב שלפניך על כוונתך לסיים את העקיפה, ובמקרה הצורך על הרכב הבא ממול לרדת לשוליים או לבלום

מתוך ישראל 2008

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

יש לי מספר ספרין בית ללימוד נהיגה את החלק של העקיפה (ואני משערת שעוד מספר רב של סעיפים) לא שינו:

"נוהג רכב לא יעקוף רכב, אלא אם הדרך פנויה במרחק מספיק כדי לאפשר לו את ביצוע העקיפה ואת המשכת הנסיעה בבטיחות ללא הפרעה וללא סיכון לנסיעתו של רכב אחר, וללא הפרעה אחרת לתנועה מכל כיוון שהוא."

לא משנה כמה שנים יחלפו עדין לנסוע בנתיב הנגדי למטרת עקיפה כאשר הדרך לא פנויה תהיה מסוכנת והרסנית במקרה של תאונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיניתי את זה לפי פותח השרשור.

גם מחר הוא עלול לעשות זאת ולפגוע בזה שבא ממולו .

סאאב ל(ה)נשמה.

פורסם
צ'קלקה - קוז'אק = מסתובב;

מהבהב - פליקר = מהבהב כמו פלאש.

התכוונת לראשון או השני?

מהבהב פליקר! הכוונה הייתה לזה! ומה זה משנה?!

ואני בדרך כלל מאוד זהיר בנהיגה , המקרה היה מאוד חריג עבורי ולכן גם אני מאוד לחוץ!

השאלה האם הם מטפלים בזה בצורה כלשהי או בגלל שהוא לא עצר אותי אז לא מטפלים!??????

פורסם

משנה מאוד. כי אם זה היה קוז'אק, היית מבחין בו. אבל פליקר יכול להיות בתוך הגריל, על סוכך השמש, ובעצם בכל מקום שהשוטר/אזרח מתנדב יחפוץ. אבל בפלאש של צילום, אתה צריך לראות פלאש לבן, כמו של מצלמה רגילה, ואז תדע שצילמו אותך.

אם ראית רק פלאש כחול, או אדום, אין לך מה לחשוש, הם לא צילמו אותך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
לא שינו את זה?

אותת לרכב שלפניך על כוונתך לסיים את העקיפה, ובמקרה הצורך על הרכב הבא ממול לרדת לשוליים או לבלום

מתוך ישראל 2008

ואם? חסרים ערסים או סתם בעלי אגו במדינה הזו שיקחו עקיפה כעלבון אישי ויעשו הכל כדי שלא תצליח כולל לא לתת לך לחזור לנתיב (הם מגבירים מהירות) כשהם תוקעים אותך בחוץ וכבר מגיע רכב בנתיב הנגדי?

פורסם

אל תהיה צודק ,

כי עקרונית אתה צודק ,אך אתה עלול להיות צודק 6 מ' מתחת לאדמה

סאאב ל(ה)נשמה.

• תוכן חדש...