Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם בחיפוש מקום ב ואני יכול לקנות את שלט השולט על הבאס של המגבר רוקפורד BD501.

ברשותי המגבר הנ''ל (עדין לא מומתקן).

הקטע הוא שאני עובד עם רדיו דיסק מקורי של הרכב ואין לי משם שליטה רק על הסאב כלומר מרגע שאני מעלה את הבאסים הרמקולים מנסים להוציא יות רמידי באס ומתחילים לחרחר.

אבקש א תעזרתכם בנוגע לשלט הנ''ל

תודה רבה.

ניר

פורסם

היי ניר .

אתה יודע בוודאות שיש למגבר הנ"ל שלט ?

לפי מה שבדקתי אין למגבר שלט , יכול מאוד להיות שאני טועה .

אם יש לו שלט אתה יכול לפנות ליבואן פה בארץ , או להזמין מאתר בחו"ל , או לנסות ולבדוק בת"א תחנה מרכזית הישנה אם יש לו שם , ראיתי שיש לו הרבה סוגים של שלטים ודברים קטנים שצריך משם קניתי כבר כמה דברים כמו שלטים ספוגית ללוחית וכל השטויות האלה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תודה על התגובות קודם כל.

לא מצאתי את השלט באוטו פארט יש אולי קישור יותר מדויק ...

רומן אין אצלך את השלט??

פורסם

אה הבנתי..

שכחתי בכלל לשאול.

זה יפתור לי את הבעיה של השליטה רק בסאוופר שכן אני עובד עם רדיו דיסק מקורי ואין לי שם אופציה של סאב וופר אלא באטסס בכללי ככה שאני מגיע למצב שגם הרמקולים מקבלים באס גבוה ומתחילים להשתעל..

זה יפתור את הבעיה?

תודה.

פורסם

השלט של הבאס בוסט או לוול באס. זה לא יפתור את הבעיה של הבאס של הרמקולים, אם הבנתי נכון את השאלה. כדאי שרמקולים לא ישתעלו כמו שאתה אומר. אתה צריך לחתוך אותם בעזרת פילטר HPF ב אזור ה 60 הרץ. זה אומר כל תדר שמתחת ל60 הרץ הוא יסוננן בדרגה זו או אחרת. את הסינון תדרים אתה יכול לעשות או בHU משוכלל יותר. או בעזרת קרוס אובר חיצוני. שזה עוד הוצה של כסף. אין לך דרך אחרת.

אתה גם יכול ליבנות קרוס אובר שזה אומר סליל מאוד גדול ויקר. לא תשיג אותו וגם לא תוכ ליבנות לבד כי אין לך ידע.

הכי טוב זה ליקנות HU נורמאלי עם שליטה בסאב וקרוס HPF וLPF. שיעלה לך לא יותר מ900 ש"ח לחדש.

• תוכן חדש...