Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לדעת האם אני יכול לחבר סאב שהוא בעל שני סלילים, כשאני מחבר אותו ל-2 יציאות בנפרד.

זאת אומרת כל סליל ליציאה נפרדת?

ולא כמו שעשוים בד"כ מגשרים בין הסלילים ומחברים אותו בברידג'.

תודה רבה.

פורסם

כל סליל ליציאה נפרדת אומר כיוון גיין נפרד לכל סליל.

זה יכול לגרום לנזק חמור לסלילים.

למה אתה לא רוצה לגשר את הסאב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כי קודם כל לא ברור לי למה חברה שמייצרת סאב בעל שני סלילים לא מגשרת אותו כבר מבפנים אלא מותירה לנו את האפשרות הזאת.

דבר נוסף הוא אם אני רוצה לחבר מגבר בעל 4 יציאות לסאב אחד. זאת אומרת לגשר בין 2 יציאות ולחבר לכל סליל בנפרד. (לנצל הספק מירבי)

השאלה היא האם זה אפשרי ואם לא אז למה?

פורסם

"אודיו-פיל"

ואם תרצה להוסיף עוד סאב?

החברה דפקה אותך

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

יש הרבה הסברים בפורום בנושא כולל לינק למאמר מקצועי מאד בנושא אם אני זוכר נכון - בכל מקרה תעשה חיפוש.

נזק זה לא אמור לעשות (אני לא נותן לך אחריות על הסאב) מה שכן הבדל בין הצלילים בין שני הערוצים יגרום לעיוות הצליל ולכן ממש לא מומלץ.

במקום להגיד למה החברה יצרה סאב אם שני סלילים תשאל את עצמך למה קנית כזה אם זה לא מה שאתה צריך.

שני סלילים יכולים לתת גמישות נהדרת בסאב.

ד.א.

אתה גם יכול לחבר רק סליל אחד.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אפשר לחבר סליל אחד

אבל אז תנצל רק חצי מהסאב:)

נתוני ה T\S שלו לא נמצאים שם סתם.

לממברנה יש משקל

לסליל יש משקל

אלה נקראים החלקים הנעים של הסאב, וההספק שהסאב אמור לקבל אמור להניב את התוצאות הטובות ביותר מהסאב.

אם תשתמש רק בסליל אחד, וחצי מהעוצמה, זה אומר שתהיה לך מעין "משקולת" לא משומשת בסאב בצורת הסליל השני, ונתוני ה T\S ישתנו בהתאם.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
יש הרבה הסברים בפורום בנושא כולל לינק למאמר מקצועי מאד בנושא אם אני זוכר נכון - בכל מקרה תעשה חיפוש.

נזק זה לא אמור לעשות (אני לא נותן לך אחריות על הסאב) מה שכן הבדל בין הצלילים בין שני הערוצים יגרום לעיוות הצליל ולכן ממש לא מומלץ.

במקום להגיד למה החברה יצרה סאב אם שני סלילים תשאל את עצמך למה קנית כזה אם זה לא מה שאתה צריך.

שני סלילים יכולים לתת גמישות נהדרת בסאב.

ד.א.

אתה גם יכול לחבר רק סליל אחד.

זה יכול לגרום נזק, 2 הסלילים חייבים לעבוד עם אותו הספק בדיוק.

שינוי העכבות יכולים לגרום לשריפה של אחד הסלילים(כבר ראיתי את זה קורה).

כאשר מחברים 2 סלילים ל2 טרמינלים שונים במגברים ולא מבצעים גישור, צריך לבצע זאת ע"י כיוון גיין מדוייק לחלוטין ע"י סקופ +וולטמטר.

אגב, ישנם מגברי מונו כמו של היפוניקס לדוגמא ששם יש יציאות כפולות מהמגבר (2*פלוס + 2*מינוס) ואז כל הצרות נפתרות.

ברמת העקרון, 2 סלילים נותן גמישות בחיבור המגבר כי ניתן לחבר אותו ב2 עכבות שונות בהתאם לכל מגבר.

under construction..

פורסם

אם כבר מדברים על זה אז שאלתי היא אם ניתן ע"י בדיקת הספק עם רב מודד של היציאות אפשר להגיע לתיאום העוצמות בין 2 ערוצים/2מגברים ? או שלעולם זוג מגברים זהים או 2 ערוצים לא יוכלו להיות מתואמים ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
אם כבר מדברים על זה אז שאלתי היא אם ניתן ע"י בדיקת הספק עם רב מודד של היציאות אפשר להגיע לתיאום העוצמות בין 2 ערוצים/2מגברים ? או שלעולם זוג מגברים זהים או 2 ערוצים לא יוכלו להיות מתואמים ?

אפשרי.

כמו שניר אמר אתה צריך למדוד זאת במדויק עם המכשירים המתאימים (סקופ +וולטמטר).

לדעתי סתם כאב ראש וסיכון מיותר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...