Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה: האוטו נכבה בנסיעות פקוקות.

megapuzik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי קליאו שנת 92 (ידנית, 1400), כל פעם שיש נסיעות פקוקות, האוטו פשוט מפסיק לעבוד ואז לוקח לו שנה עד שמתניע שוב.

כאשר הנסיעות לא פקוקות ותקועות בגלישה בהילוך ראשון-נסיעה בשני, האוטו נוסע מצויין ולא נכבה.

מה יכולה להיות הבעיה? אני מתכנן ללכת למוסך, אבל רוצה חוות דעת קודם כדי שלא יעבדו עלי (אני בור מוחלט בכל הקשור לרכב, וגם נהג חדש).

תודה מראש :)

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתימת דלק אולי

הבעייה היא רק בסרק? יכול להיות שיש בעייה בחריר של הדלק בקרבורטור (ולפי השנתון אני מניח שזה קרבורטור) שמאפשר לרכב לעבוד גם בסרק. אם הוא סתום, הדלק לא זורם ולכן הוא נכבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתימת דלק אולי

הבעייה היא רק בסרק? יכול להיות שיש בעייה בחריר של הדלק בקרבורטור (ולפי השנתון אני מניח שזה קרבורטור) שמאפשר לרכב לעבוד גם בסרק. אם הוא סתום, הדלק לא זורם ולכן הוא נכבה.

אכן, זה קורה בפקק בדיוק כשאני שם הילוך סרק.

בקשר לטיפול, זה דורש החלפה של הקרבורטור או טיפול בקרבורטור במוסך יספיק? כמה דבר כזה אמור לעלות?

תודה רבה.

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו סתימה בדיזות סרק. זה שטויות.

טיפול ,כיוון וניקוי פשוט של המאייד יעלה כ300-400 שקלים.אל תלך לרנו.לך למישהו שמתמחה במאיידים.זה זול יותר.

להחליף את כל היחידה זה מוגזם.קיט שיפוץ שמורכב תכל'ס מכמה אטמים עולה 100 שקלים.היום ניקיתי ושיפצתי יחידה בסיטרואן AX של חברים וזה יצא לי 140 שקל - כולל אטמים חדשים וניקוי (בעל מקצוע יעקוץ אותך בעוד 100-200 שקל.זה לא נורא).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע...בעצם כן.

נסה את אורי מלמד קרבורטורים- ליד איפה שעושים טסטים בחיפה- ליד קופ"ח לין.

או שתתקשר אלי בה"פ - עשיתי היום ניקוי קרבורטור (בחורה.....) וזה אשכרה יצא טוב - אולי תקפוץ למרכז ונעשה לך טוב.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע...בעצם כן.

נסה את אורי מלמד קרבורטורים- ליד איפה שעושים טסטים בחיפה- ליד קופ"ח לין.

או שתתקשר אלי בה"פ - עשיתי היום ניקוי קרבורטור (בחורה.....) וזה אשכרה יצא טוב - אולי תקפוץ למרכז ונעשה לך טוב.....

תודה, אשמח לעוד המלצות על מקומות.

(להגיע למרכז זה דיי בעייתי אצלי)

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סורי.

הפסקתי להיות חיפאי לפני 9 שנים.זה הרגל מגונה.....

בכל מקרה - פתח דפי זהב ב"מכוני קרבורטורים".

תמצא לך את זה שהכי זקן :lol: .אלה שצמודים או מהווים חלק ממוסכים מורשים סתם יקרים. מאיידים זו אומנות גוססת והרבה פעמים אם אתה בא אל כזה זקן שלא כ"כ מעודכן,אפשר להוציא מחירים מצחיקים.הם תמיד מוכנים לדבר על המחיר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סורי.

תמצא לך את זה שהכי זקן :lol: .אלה שצמודים או מהווים חלק ממוסכים מורשים סתם יקרים. מאיידים זו אומנות גוססת והרבה פעמים אם אתה בא אל כזה זקן שלא כ"כ מעודכן,אפשר להוציא מחירים מצחיקים.הם תמיד מוכנים לדבר על המחיר .

תודה על הטיפ :mrgreen:

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שזה חריר סרק.

היתה לי תופעה דומה עקב קורוזיה ותקיעה של משנק אוטומטי.

אפשר יותר פרטים?

מה זה משנק? איזה רכב? כמה עלה לך הטיפול(במידה וביצעת אותו במוסך)?

תודה.

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סורי.

הכי זקן (אבל מפי יודעי דבר הוא מקצוען אמיתי):

יוחנן קרבורטורים. נמצא ליד צומת קרית אתא. להגיע אליו לפני הצהריים כי הוא הולך הביתה מוקדם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סורי.

הכי זקן (אבל מפי יודעי דבר הוא מקצוען אמיתי):

יוחנן קרבורטורים. נמצא ליד צומת קרית אתא. להגיע אליו לפני הצהריים כי הוא הולך הביתה מוקדם...

צומת ק.אתא זה מקום דיי גדול, אפשר פרטים טיפה יותר מדוייקים? (יש לו טלפון?).

תודה רבה!!

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...