Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רציתי להתקין קסנון ברכב יש לי כמה שאלות חשובות

asi26
שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר ברכב הונדה סייויק 2005 .רציתי לדעת איפה אני יכול להתקין קסינון גרמני טוב, ובמחיר טוב באזור חיפה והצפו,ן

האם זה הורס תפנס של הרכב?אמרו לי שהמעלות שנורה מפיקה עלול להרוס תפנס עצמו. יש אפילו כמה אנשים שאומרים אל תשים קסינון רק אם זה בא מקורי האם יש משהו בדבר?

תודה רבה לכם ושוב בבקשה אם יש לכם מושג איפה אני יכול להתקין קסינון ברמה גבוה באזור חיפה תגידו לי :) תודה מראש

רציתי לשאול עוד שאלה מאיפה אני משיג ספולייר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסדר זה לא אומר שזה לא חוקי קסינון זה דבר ביטוחתי וגם מוסיף מראה לאוטו מישהו יודע איפה אפשר להתקין אצל מישהו רציני באזור חיפה והצפון לא חאפר משהו טוב גרמני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר ברכב הונדה סייויק 2005 .רציתי לדעת איפה אני יכול להתקין קסינון גרמני טוב, ובמחיר טוב באזור חיפה והצפו,ן

האם זה הורס תפנס של הרכב?אמרו לי שהמעלות שנורה מפיקה עלול להרוס תפנס עצמו. יש אפילו כמה אנשים שאומרים אל תשים קסינון רק אם זה בא מקורי האם יש משהו בדבר?

תודה רבה לכם ושוב בבקשה אם יש לכם מושג איפה אני יכול להתקין קסינון ברמה גבוה באזור חיפה תגידו לי :) תודה מראש

רציתי לשאול עוד שאלה מאיפה אני משיג ספולייר ?

אתה אמיתי?

אגב, קראתי את ההודעות הקודמות שלך, אמרת שאתה לא רוצה ספויילר (הציעו לך בזמנו ספוילר של אימפרזה...)

כי מי שמשקיע, שוקע....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן בהתחלה לא חשבתי עלזה אבל שראיתי על כמה מכוניות ספויליר לא של אימברזה צריך יותר קטן בהרבה משהו יפה קטן כזה ורציתי לדעת שוב פעם איפה יש להתקין קסינון פה באזור חיפה והקריות משהו איכותי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספולייר קטן משהו בסגנון הזה http://www.handa-accessories.com/civic/decklid.jpg

בבקשה תעזרו לי בבקשה איפה אפשר לקנות אתזה אפיפה יש חבונת שתעשה אתזה בדיוק בצבע של ההונדה שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אני חושב שזה נקרא ברוב המקומות lip או ספויילר m3

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...