Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

תודה,בישראל זה לא חוקי,כמו כל שאר השיפורים,בחוק היבש מותר להעלות עד 10 אחוז בהספק ו5 אחוז במומנט,ובכלל,כמעט כל דבר נחשב ל"שינוי מבנה" ואסור על פי חוק.

ישנם מספר מתקינים מקצועים בארץ,אם תרצה שמות,בה"פ.

אורן

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורן תודה רבה!

הארת לנו נושא שהיה מכוסה בהרבה סימני שאלה עד היום.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• ספונסר פורום
פורסם
במידה והמנוע שלי תקין ואני מעונין בקיט שכזה שיספק לי 20-25 כ"ס נוספים ,זה ידרוש ממני לשנות משהו במנוע ?

הרכב פג'ו 106 XS 1400 הזרקה חד נקודתית,ידנית.

ניראה לי כדאי להשים בדביק

אם לא הייתי ברור מספיק במאמר,אני אסביר שוב,אין צורך לשנוות שום דבר בשום מנוע,כמובן בתוספת הספק סביר של עד 40 אחוז מההספק המקורי,מעבר לזה ,תאלץ לחזק מכלולים שונים.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

כמובן שניתן למלא את המיכל מחדש,המחיר משתנה בהתאם לגודל הבלון,בערך 300 שקל לבלון רגיל.

אורן

פורסם

אתה יכול בבקשה להסביר את תהליך ההזרקה קצת יותר בפרטים.

מה ההבדל בהתקנת הקיט ברכב עם הזרקה נקודדית לרכב עם הזרקה רב נקודתית.

לאן בדיוק במערכת מוזרק הניטרוס ותוסף הדלק.

פורסם

יש הגבלות בטיחות מקובלות בנוגע לרכב עם קיט כזה?

כמה יציב החומר בבלון? האם בחו"ל נהוג שלא להכניס רכבים בעלי NOS לחניונים בדומה למכוניות שמונעות ע"י גז (סתם דוגמא).

האוטו הופך להיות מסוכן יותר במקרה של תאונה ופגיעה פיזית בבלון?

• ספונסר פורום
פורסם
אתה יכול בבקשה להסביר את תהליך ההזרקה קצת יותר בפרטים.

מה ההבדל בהתקנת הקיט ברכב עם הזרקה נקודדית לרכב עם הזרקה רב נקודתית.

לאן בדיוק במערכת מוזרק הניטרוס ותוסף הדלק.

זה לא ממש משנה,העיקר שמחדירים את הניטרו לתוך תא השרפה,בהזרקה חד נקודתית ובקרבורטור יש חלק שנקרא CARB PLATE(ראה תמונה למטה) שזה בעצם פלטה שמתחברת בין הקרבורטור \בית מזרק לסעפת היניקה.

בכ מקרה,זה לא משנה,איפה שנוח יותר להתקין,רוב סמוך למצערת לפיזור אופטימלי בין הצילנדרים.

יש הגבלות בטיחות מקובלות בנוגע לרכב עם קיט כזה?

כמה יציב החומר בבלון? האם בחו"ל נהוג שלא להכניס רכבים בעלי NOS לחניונים בדומה למכוניות שמונעות ע"י גז (סתם דוגמא).

האוטו הופך להיות מסוכן יותר במקרה של תאונה ופגיעה פיזית בבלון?

לא שמעתי על הגבלה כלשהי לגבי חניונים.

בשאלתך "כמה יציב החומר בבלון?" התכוונת למה יגרום לו להתפוצץ? אם כן,אז כמו שכבר הסברתי,החומר בבלון אינו נפיץ,אינו דליק,ואינו יכול לבעור,הוא בדיוק כמו אוויר,רק בעל אחוז חמצן גבוה יותר.

זה בדיוק כמו למלא מיכל מלא באוויר,ולהניח אותו בבגאז.

בבפגיעה פיזית בבלון אכן ישתחרר גז בלחץ,אבל מנגד,גם מטף לכיבוי אש,שהוא חובה בכל רכב מסחרי,יתפוצץ בפגיעה פיזית.

אורן

פורסם
זה לא ממש משנה,העיקר שמחדירים את הניטרו לתוך תא השרפה,בהזרקה חד נקודתית ובקרבורטור יש חלק שנקרא CARB PLATE(ראה תמונה למטה) שזה בעצם פלטה שמתחברת בין הקרבורטור \בית מזרק לסעפת היניקה.

בכ מקרה,זה לא משנה,איפה שנוח יותר להתקין,רוב סמוך למצערת לפיזור אופטימלי בין הצילנדרים.

ובהזרקה רב נקודתית אתה צריך ארבע סולנואידים?

• ספונסר פורום
פורסם
ובהזרקה רב נקודתית אתה צריך ארבע סולנואידים?

לא,מספיק נקודת הזרקה אחת,כמו שכבר כתבתי מספר פעמים,בסמוך למצערת,כדי ליצור עירבול אופטימלי וחלוקה בין הצילינדרים,ישנן מערכות עם 4 סולנואידים,אך הן יקרות יותר,ואין להן שום יתרון על מערכת עם סולנואיד אחד.

אורן

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...