Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוברו DL 92, הרכב שותה 1:10 האם זה תקין? ומה יכול ניקוי הקרבורטור להועיל לעניין צריכת הדלק ולשיפור ביצועי מנוע ?

תודה יצחק.

פורסם

ניקוי קרבורטור ושיפוצו הכולל החלפת אטמים וכוונן המדויק יגרמו להנעת מנוע טובה ומהירה יותר ולחסכון בצריכת דלק,

דבר שיכסה מהר את עלות שיפוץ הקרבורטור בחסכון הכספי בתדלוק המכונית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ניקוי קרבורטור מומלץ לבצע אחת לתקופה.

הצריכה תירד האוטו ינסע יותר טוב ויותר חסכוני.

שמן מומלץ לסובארו מהשנים האל הוא 20W50 מחברה מוכרת אג'יפ ,וולוולין ,ליקווי מולי .

תקפיד על פילטר שמן מקורי או מיצרן טוב כמו מאן

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

צריכת הדלק שלך היא תקינה, אין צורך לנקות את הקרבורטור - מה שעובד תקין אל תיגע !

 

מנסיון מתי שאתה מתחיל לחטט ולעשות "שיפוצים" מתחילים צרות במקומות אחרים, כדאי תמיד שתהיה עם היד על הדופק ותפתח את המכסה מנוע מדי פעם ותעשה ביקורות ויזואלית.

 

יש לי רכב בן כימעט 15 שנה וכל פעם שאני מגיע למוסך אומרים שצריכים לעשות בלמים,גם שהייתי עושה בלמים קידמיים ונוסע כמה אלפי קילומטרים והולך למוסך אחר אז היו אומרים שצריך לעשות בלמים קידמיים, עד היום אני נוסע עם הבלמים האחוריים המקוריים מהחברה והם לא שחוקים ולא יבשים ועוצרים מעולה, הרבה פעמים יספרו לך בעלי המוסכים סיפורים עד שיחליפו לך חצי אוטו, חלק ניכבד מהחלקים שמוחלפים במוסכים הם תקינים וניתן להשתמש בהם, הרבה פעמים הנושא פסיכולוגי והלקוח מרגיש טוב יותר לשלם אם הוחלף לו איזה חלק.

×
×
  • תוכן חדש...