Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נכבה במהירות 70 קמ"ש נתקעתי באמצע כביש בין עירוני נהג מונית עזר לי לרדת לשולי הכביש

חיכיתי לגרר שלקח אותי למוסך שלי

אז ככה היה לי מצבר(אורות ) לא היה לי סטרטר (כשהייתי מסובב את המפתח לא היה קורה כלום)

במוסך הוא פרק את סטרטר בדק אותו ואמר שהוא גמור ושלח לשיפוץ

לקח לי 400 ש"ח שיפוץ 100 ש"ח עבודה

אחרי שהרכיב את הסטרטר הניה המנוע והכל בסדר.

האם יכול להיות שזה סטרטר? כי אם זה סטרטר למה נכבה הרכב ב70 קמ"ש

הרכב הוא ספייס 2001

האם יכול להיות שהמנוע התחמם זה הפחד הגדול שלי לא סמתי לב לזה בלוח מחונים.?

פורסם

נשמע לי מוזר. הסטרטר מסיים את תפקידו עם התנעת המנוע. כדי שהסטרטר יגרום לדימום המנוע (אני כרגע משתולל עם ספקולציות), הסטרטר היה צריך לקצר את מערכת החשמל, אבל אין מצב שלא היית שם לב לתופעות הלוואי, כמו ניסיון של הבנדיקס להשתלב עם גלגל התנופה.

לדעתי הבעיה נמצאת יותר בכיוון של תקלת חשמל בסוויץ, ארקה עם מגע רופף, הזנת מתח לקוייה לאחד ממחשבי המנוע או משהו דומה.

פורסם

רכב לא נוטה להתחמם בכביש מהיר, אם כבר בפקק\בעיר\בעליה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לך אולי מנתק הצתה באוטו?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם, כמעט בכל רכב מודרני יש מנתק הצתה, מה זה קשור לעניין? זה לא שהסטרטר מניע את הרכב שוב כשאתה מגיע למנתק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

של קייס - מסכים איתך לגביי תפקידו של הסטארטר

אבל אם משהו גרם לכיבוי המנוע ויש מנתק הצתה עצבני אז אפילו קצר של שניה יכבה את המנוע והמנתק לא ייתן לו לחזור לעבודה

מעצם הגלגול של האוטו ( כמו להניע בדחיפה לצורך העניין )

לי היתה בעיה באיביזה שהאוטו נכבה בנסיעה מצאתי שזו היתה בעיה בנעילה המרכזית שהיתה מקצרת אבל ! כשהיא היתה מקצרת האוטו היה נשאר כבוי בגלל האימובלייזר שיש לו ניתוק הצתה ולא חוזר לעבוד .

לא נעים בכלל .

• תוכן חדש...