Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין במורל הייבריד ב 2300 ש"ח

מורל דוטק אוביישן בערך 1400 ש"ח

או פוקל KF ב 2100 ש"ח

יוגבר על ידי GBL GTO 75.4

המחיר הוא גם חלק משמעותי בשבילי אין לי יותר מידי.

אני אוהב מוסיקה עם באסים,טרנסים וטרקים.

הדוטק אוביישן חוסך לי משמעותית כסף, האם הוא יספק את הסחורה?

פורסם

אני אבדוק את עניין היד שניה

אתה יכול לעזור לי עם לינק בפרטי?

דווקא ההרץ היי אנרג' מאוד בא בחשבון מה גם הבנתי המחיר שלו הוא בסביבות הדוטק אוביישן, הבעיה היא שאין מישהו שעובד עם הרץ באיזור חדרה או לפחות לא ידוע לי על מישהו כזה ואני לא מתכוון לנסוע לקנות רחוק.

פורסם

שמעת את הסטים שציינת?

רוב מוצרי הרץ לא מפורסמים באינטרנט אז כדאי להתקשר לחנויות באיזור שלך לבדוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא יודע אם מותר לפרסם כאן חנויות , פנה אלי בפרטי.

לגבי הטוויטר הוא ממש לא צורם הוא השילוב הכי נכון שיכול להיות ,משהו בין מורל לפוקל , מפורט אך לא צועק .

פורסם

מצטער להרוס לך ,

אבל דווקא עבור מוסיקה אלקטרונית - ההעדפה שלי היתה פוקאל.

למרות שיש לי מורל .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה הרבה עיניין של טעם , אני אישית הייתי הולך על ה -היי אנרג'י בעיניים עצומות , המורל לטעמי פחות מפורט ועם הרבה פחות בייצים.

אני מייעץ לך לשמוע את שנייהם ולהחליט.

פורסם

בוקסר -

חברי הפורום ממליצים לך כאן חלק על פוקל חלק על מורל חלק על דברים אחרים ואתה נגרר אחרי כל אחד.

תשים לב שרשמת שהטוויטר של הרץ בכלל צורם לך ומישהו דורס את הדיעה שלך ואומר לך מה פתאום הוא בכלל לא צורם ובלה בלה בלה.

אני לא אמליץ לך לא על מורל ולא על הרץ - שניהם נהדרים.

לפי החתימה שלי אתה יכול בברור לראות מה ההעדפה שלי - אבל זה מה שאתה כנראה לא הבנת מהרגע הראשון - זאת ההעדפה שלי! סימן קריאה!

עכשיו, מה ההעדפה שלך?

ואני לא שואל אותך מה חברי הפורום אומרים לך, אני לא שואל גם מה דעתם - זה לא מעניין אותי. זה גם לא צריך לעניין אותך!

אני שואל אותך מה ההעדפה שלך! - אני לא חושב שאתה ממש יכול לענות על זה אם לא שמעת את שני הסטים היטב למשך זמן ממושך עם שירים שאתה אוהב, עם דיסקים שלך.

לך - תשמע את שני הסטים, תשפוט בעצמך ותחליט.

אם היית מבקש מחברי הפורום שימליצו לך על סטים טובים - סבבה. אבל אתה מבקש מהם להחליט בשבילך וזאת טעות מאוד גדולה.

תיקח בחשבון את האפשרויות של לשלב בין השניים, לעשות בי-אמפינג אם צריך.

וזה שמתקינים משמיצים מורל - אולי כי לחלקם יש אינטרס כלכלי ואולי חלקם באמת לא מזדהים עם צוויון הסאונד שלהם - זה לא צריך לעניין לא אותך, לא אותי ולא את אליהו הנביא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...