Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

יש לי רמקולים שוכבים בבית...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

ומאחר ואני לא כזה חזק בעסק רציתי לדעת אם הם מספיק חזקים וטובים בשביל שיהיה שווה לשלם 100 שקל על להתקין אותם ברכב...בלי מגבר...לרדיוק דיסק מקורי של שברולט

כתוב עליהם מאחורה 150WATT

 

Bazooka EL690

dinamic60-4.jpg

פורסם

תודה על התשובה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית***, אבל היא לא כל כך מספקת אותי מאחר וציינתי שאין לי HU רגיל, אלא מקורי של החברה שקיבלתי עם הרכב, אתם חושבים ששילוב של ה HU המדובר והרמקולים האלו יניבו תוצאה שתספק אותי?

אני לא מחפש משהו שיפוצץ לי את הראש, רק 2 רמקולים שלא יעשו קולות מוזרים, שאני יוכל להגביר טיפה ועדיין לשמוע באיכות ולא כאילו שהרמקול צועק עליי, הבנתם?

פורסם

יחיאל ענה לך, מהכרות אני מאמין, לכן אין סיבה לא להתקין. בכל מקרה יש לך את הרמקול - אז מה אכפת לך לחבר אותו.

 

למרות שזה HU של הרכב - אין סיבה לזלז בו, אולי לא כזה נוח לחבר אליו הגברה, אבל אני מאמין שעוצמה של HU בסיסי ביציאה לרמקולים יש לו, אז אל חשש.

 

אם אתה לא בטוח, אז חכה לעוד תגובות של אנשים שמכירים ושמעו ברמקול הספציפי הזה.

 

יואב

יואב :arrow:

×
×
  • תוכן חדש...