Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שאדם נוסע רגוע, הרוב מחוץ לעיר בלי פקקים אבל באזור מעט הררי כמה יכולות להחזיק רפידות בלם אורגינליות טובות במקסימום? יש להורים שלי חבר שאומר שהוא עדיין לא החליף רפידות והוא כבר עשה 400,000 ק"מ זה הגיוני? לא נראה לי שזה רלוונטי, אבל הרכב הוא לנסר אולי מודל 94 (ברור שידני)

פורסם

נראה לי אולי התכוונת 40 אלף? ולא 400 אלף? אפילו בלם תוף צריך לשפץ\לתקן\להחליף לפניי זה.

אין כל מצב שבעולם, שהוא עבר על רפידות עם בלם דיסק 400 אלף ק"מ. מישוה התבלבל פה או לא הבין את השני.

פורסם

אין כאן שום בילבול

הבן אדם אולי מגזים

הוא אוהב לנסוע, ונוסע המון, ובכל הזדמנות

הוא תמיד משוויץ שאין לו שום בעיות עם האוטו וששום דבר לא הוחלף, חוץ מהאחזקה השוטפת.

אבל 400 אלף, אני לא מאמין

הבעיה שהוא לא טיפוס שמגזים

מישהו פעם שמע על תופעה שרכב נוסע המון בלי להחליף רפידות

פורסם

אני נוסע על סוויפט ידני,כבר מעל שנתיים כל פעם שאני מגיע לאישור ברקסים אני פותח ועדיין יש הרבה על הרפידות. אבל 400,000 זה כבר מוגזם.

אין הרבה מנועים שזכו להגיע ל"זיקנה" כזאת.

פורסם

לפי השרשור רואים שאחרי 260 אלף נשאר בערך שליש רפידה, מה שאומר שבאמת יכול להיות שמיצובישי לנסר יכולה לעשות 400 אלף על רפידות אורגינאל (בתנאי נהיגה מסוימים).

בשרשור המצורף גם הוזכר שעדיף רפידות רכות "ונושכות" על פני רפידות קשות שלא נגמרות אבל לא "תופסות".

אבל אם בנהג נוסע 400 אלף בלי לעשות תאונה, אז הרפידות שלא "תופסות" בעצם עובדות בסדר גמור, לא?

• תוכן חדש...