Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מזה זמן די רב אני שוקד על מערכת חדשה. כמעט שלושה חודשים עם הסט-אפ האחרון הובילו אותי למסקנה שאני רוצה משהו קצת יותר איכותי ורציני, ו(שוב) החלטתי ללכת כמעט עד הסוף.

אז מה שנעשה הוא כדקלמן:

קניתי (שוב) CDM54.

ניסיתי לקנות (שוב) את הג'נסיס האבוד שלי שמכרתי ברוב טיפשותי, עסקה שלא יצאה לפועל.

רכשתי את המגבר של זד אודיו.

רכשתי זוג קרוסים של מורל אילייט 3 חלקים.

רכשתי 25 מ' חיווט 2.5 מ"מ של אומגה אודיו.

רכשתי כבל RCA ארבעה מטרים של אומגה אודיו.

פירקתי את הקורות המקוריות ושדרגתי עליהן פודים.

הזמנתי מנגר פלטה להתקנה בבגאז' + תיבה חדשה לסאב אחרי שהתברר לי שהתיבה הנוכחית גדולה מדי.

לא אלאה אתכם בדיבורים מיותרים, אז הנה תשובות לכמה שאלות מתבקשות:

* ניסיתי לעשות את הקורות לבד, ללא הצלחה (בלשון המעטה). את הנסיון השני צלחתי בעזרת חבר בעל ידע ויום או יומיים של עבודות פיבר.

* עבודת הריפוד נעשתה במרפדיית הרכב "אחים עמירה" בחולון. לא רפדיה זולה, אך תמורה מלאה לאגרה.

* המידים מכוונים כלפי המראה האמצעית והטוויטרים כלפי האוזניים של מי שיושב על ידית בלם היד (וכנראה שהוא לא נהנה מזה, אלא אם הוא בוחש בשוקו).

* הקרוסים מחוברים בשיטת בי-וויירינג, וזאת הסיבה שיוצאים מהמגבר 8 חוטים במקום 4. (מי שממש יתאמץ ימצא ת'רד עם הסבר על החיבור הזה).

* והכי מעניין, איך שומעים? עוד אין לי דעה. הסאב נשמע הרבה יותר טוב, ללא ספק. התיבה הקודמת כמעט בנפח כפול מהנפח הדרוש :|. לגבי שאר הרכיבים, המידים והטווטרים צורחים. הנחתתי אותם ב 3 DB מההד-יוניט והמצב השתפר, אך עדיין דרושים כיוונים רבים ובעיקר משחקי פאזות. יש "בלאגן בימתי", וזאת לא התוצאה אליה אני מכוון להגיע עם סט-אפ כזה.

אני אמשיך לעבוד ולעדכן, בינתיים תהנו מהתמונות...

איתמר.

Install 001.jpg

Install 002.jpg

Install 003.jpg

Install 005.jpg

Install 006.jpg

Install 007.jpg

Install 008.jpg

Install 009.jpg

Install 013.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוכר קונה מוכר קונה ומוכר ואז מנסה לקנות חזרה

העבודה על הקורות ברמה גבוהה

ההתקנה נראית באמת מעולה מאחורה, נקי ומסודר

נ.ב

תשקול את שינוי הסמל שלך מחתול לחומוס אחרי הג'נסיס (וה CDM וכו וכו)

פורסם

בשעה טובה איתמר. נירא יפה מאוד. במיוחד הקורות. מעניין כמובן לישמוע את זה. מה אתה אומר הסאב ניהיה מדוייק יותר?

התקנה מאוד יפה וברמה.

הדלתות שלך אטומות נכון? אם איזה חומר וכמה? איזה מידבסים יש לך? הזד אודיו מחובר רק לסט הקידמי? תפרת יותר.

אני גם מכין מערכת חמודה רוצה לדעת מה מי מו.

לא חודב שאני אלך ל3 WAY מקדימה אבל אופציה אני משאיר.

יאללה ספר...

פורסם

הסאב הפך להיות הרבה יותר מדוייק, אין בכלל מה להשוות. עם התיבה הקודמת הוא היה נשמע כמו C12 בתיבת פורטד עם מגבר קרדינל... :roll:.

הסט הקדמי מורכב מוופרים של הייבריד, CDM54 ו MT23. למעשה מדובר באילייט שלושה חלקים עם וופרים של הייבריד.

הזד מגביר את הסט הקדמי, וזה די והותר.

בדלת יש שתי שכבות על הפח "החיצוני" (דיינמאט אקסטרים + אוריגי'נל) ועוד שכבה על החלק הפנימי (סקנד סקין דאמפליפייר פרו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הזד הוא מגבר שני ערוצים. כל החיתוכים נעשים מהקרוס.

את הסאב מגביר ג'נסיס מיניבלוק (שאותו לא מכרתי. אבנר תתנצל!)

איתמר.

פורסם

איתמר, אין הרבה מה להגיד חוץ מתתחדש, מזל טוב, ואני יותר ממקווה שלא נראה תרד שלך בעוד 3 שבועות של "איך שומעים חרא, זה ממש לא מה שקיוויתי, אני ממש מאוכזב. למכירה: ה כ ל !", דוגמאת מה שהיה לאחר פרויקט האיטום הגדול שלך.

בשיפוצים

פורסם

נירא יפה מאוד. בשעה טובה איתמר.

שאלה קטנה. למה קרוסים מאחוה? לא יותר טוב מקדימה, יותר קרוב לרמקולים. אני חושב כמה שכבלים יותר קצרים יותר טוב ומיהר?

אולי אני תועה....?:?::roll:

פורסם

אריק-אבנר, לא הפעם, שום דבר לא הולך להימכר בתקופה הקרובה. אני לא מתכוון להשקיע יותר ממה שהשקעתי עד עכשיו, נראה לי מכובד ביותר.

הקרוסים מאחורה בעיקר בשביל האסטטיקה והיופי. אין שום הבדל אם הם היו מקדימה או מאחורה, בטח לא משהו שאוזן הייתה מרגישה. בדיעבד, הייתי יכול לסיים את כל ההתקנה עם 15~ מ' פחות כבלים אם הקרוסים היו ממוקמים מקדימה.

איתמר.

פורסם
אריק-אבנר, לא הפעם, שום דבר לא הולך להימכר בתקופה הקרובה. אני לא מתכוון להשקיע יותר ממה שהשקעתי עד עכשיו, נראה לי מכובד ביותר.

הקרוסים מאחורה בעיקר בשביל האסטטיקה והיופי. אין שום הבדל אם הם היו מקדימה או מאחורה, בטח לא משהו שאוזן הייתה מרגישה. בדיעבד, הייתי יכול לסיים את כל ההתקנה עם 15~ מ' פחות כבלים אם הקרוסים היו ממוקמים מקדימה.

איתמר.

ok.קבל ח"ח על עובודה.יפה מאוד.

אך הקומפוננט, נפתחים עם מגבר זה?

פורסם

תתחדש ..

מקווה שתהנה לאורך זמן - ובתעכלס אין שום סיבה שלא ..

מזל טוב.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

סט אפ יפה, תתחדש, לא מבין איך חיברת סט שלושה אלמנטים בבי-וויירינג למגבר שני ערוצים.

נ.ב

מאיפה משיגים גריל כזה לסאב?

• תוכן חדש...