Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
העלייה היא רק בחלקו היחסי של מחיר הדלק המושפע מהעלייה.

הבלו (2.5 ש"ח אאל"ט) - נשאר זהה.

מה גם שעלייה של 25% על כל הסכום תייצג עליה של ~שקל :roll:

ההסבר שלך מקובל.

יוחזר ארזארז לאלתר!

:wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חוצפה, מחיר בנפט עלה ב25%, למה מחיר הבנזין לא עולה ב25%?

מאותה סיבה שכשהוא ירד ביותר מ-50% לא קיבלנו ירידה כזאת במחיר הסופי ? אחרת הייתי צריכים להיות ממזמן מתחת ל-4 שקל לליטר... לצערי נראה כי הירידה והעלייה של החודשים האחרונים יביאו אותנו למצב רע מאד שכבר במחיר של 100$ לחבית נהייה ב-7 שקל + במקום ב-140$ כמו לפני כמה חודשים. העתיד לא נראה טוב, ואני לא מבין איך זה פשוט מתדרדר ככה בלי כל מחאה מצד אזרחים, לשמוע את השדר ברדיו אומר להתחיל לחפש תחנות שאולי יהיו מוזלות בכמה אגורות כי מדובר רק במחיר מקסימאלי מומלץ זה פשוט בדיחה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
העלייה היא רק בחלקו היחסי של מחיר הדלק המושפע מהעלייה.

הבלו (2.5 ש"ח אאל"ט) - נשאר זהה.

מה גם שעלייה של 25% על כל הסכום תייצג עליה של ~שקל :roll:

לא הבנתי, עוד מישהו רוצה להסביר לי למה המחיר של הדלק לא עלה ב25% למרות עליית מחיר הנפט ב25%?

:brickwall:

מה שאתה משלם מחולק שלני חלקים עיקריים, תשלום לסוחר ומס , למס קוראים בלו , נגיד והוא באמת 2.5 ש"ח לליטר , אז מחיר הדלק נטו הוא בערך 2.5 ש"ח ( אני מעגל בגסות ) ,ואז מעלים 25 אחוז לפי המחיר הזה, שזה יוצא בערך 60 אגורות , שזה כבר יותר ממה שמעלים , מה בדיוק או בערך הדרך שבה שיקלול הגורמים של הבדלי מטבע נכנסים לתמונה אין לי מושג .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המחיר לחודש הבא עדיין לא ידוע.

המחיר נקבע לפי המחיר באיטליה ב- 5 ימי עבודה אחרונים בחודש (כפול שערי המטבע ובתוספת כל המיסים ומרווח שיווק), וחמשת הימים האלו מתחילים בערך עכשיו.

סביר להניח שביום רביעי כבר ידעו.

mayrun - אתה מתדלק ביוקר. בסונול שערי חולון (בין צ. חולון לככר קוגל, עד לא מזמן היתה בבעלות דור-אלון) וגם בכפר יונה (לא יודע איפה בדיוק) המחיר הוא 5.82 בחודש אפריל, כלומר משמעותית יותר זול ממה שציינת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רציתי זמן רב להבין, למה המחיר נקבע לפי המדינה שהמציאה את הפיצות והפסטות ?

ולמה לעזאזל השרשור הזה חוזר על עצמו כל חודש ללא שום תועלת ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מצטער שאני שוב את הלינק הזה אבל מישהו יודע אם יש עדכון לחודש מאי ? ומה קורה עם המס 30 אגורות שנתניהו סידר לנו זה נכנס גם לחודש מאי ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...