Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה כנראה את הP2,לפי מה שקראתי בפורום התיבה משפיעה מאוד על אופי הסאב.

מה עדיף?

לקחת את התיבה של אוטופארט היבואן,שהם אומרים שזו תיבה לפי הוראות יצרן (רוקפורד)

או לבנות תיבה אחרת ,היה פה פעם שירשור על בחור שבנה לבד תיבה לP2 (אטומה) וזו תיבה של 38 ליטר,ואמרו פה בפורום שהיא הרבה יותר טובה מהתיבה של אוטופארט.

באתר של רוקפורד בכלל כותבים שהתיבה שמתאימה לסאב היא תיבה של 24 ליטר (וככל הנראה זו התיבה של מאוטופארט)

התיבה של אוטופארט עולה 140 שקל,כמה יעלה לבנות תיבה אצל נגר?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פנה לאיש מקצועי שיש לו את תוכנת TERMPRO שיכין לך תיבה על פי נתוני הסאב. כך תוכל להגיע לתוצאה מירבית.

אחרת הייתי הולך על התיבה של היצרן.

בעבר הרחוק היה ליאת הסאב הזה בתיבה המקורית והוא נשמע טוב.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

אם אני לא טועה, התיבה המקורית היא תיבת בנד-פאס.

באתר של רוקפורד יש נתונים מלאים על כל המוצרים שלהם החל משנת 94' בערך. חפש שם מהו הנפח המומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תוכנות, בעלי מקצוע?! סה"כ מדובר על תיבה לסאב P2 :shock:, אוטופרט מוכרים תיבה ב140 ש"ח זה מחיר מעולה.

לך תקנה ותהנה.

בלי יותר מידי מחשבה בעניין.

under construction..

פורסם
אם אני לא טועה, התיבה המקורית היא תיבת בנד-פאס.

באתר של רוקפורד יש נתונים מלאים על כל המוצרים שלהם החל משנת 94' בערך. חפש שם מהו הנפח המומלץ.

איתמר.

כפי שכתבתי נפח התיבה שמצויין באתר הוא 24.07 ליטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...