Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא אומר שהצרפתיות לא אמינות בעליל, אבל יכול להיות שהן מתאימות יותר לאקלים האירופאי, ששונה לחלוטין מהארץ. שם אין שמש קודרת ששורפת את הדש-בורד ו-40 מעלות חום בקיץ.

בזה אתה צודק, הצרפתיות של תחילת שנות ה 90 באמת סבלו במבחן הזמן בארץ, האקלים הזיק להם קשות - אמנם פה מדובר על רכב משנת 97 בערך, ולכן יש לו עוד המון זמן, סביר להניח הרבה אחרי שפותח השרשור כבר ימכור אותו, עד שהוא יהפוך לבאגט פריך:lol:

לא, סתם. פשוט תפסיקו עם האנטי-יפניות. אז מה אם הן נמצאות בכל מקום על כבישי ארץ ישראל? יש כנראה סיבה טובה לזה (ולא, זה לאו דווקא מוניטין האמינות, שלא כ"כ מעניין את מי שעושה עסקת ליסינג).

אני לא אנטי יפניות, אני אנטי להיות אנטי.

אם מישהו היה מבקש המלצה לרכב בתקציב של טויוטה קורולה, עם דגש על אמינות, זמינות חלפים, וסחירות מעולה - הוא היה מקבל ממני המלצה לטויוטה קורולה (עזוב את העובדה שאני בחיים לא הייתי קונה קורולע, לא נוח לי להיות חלק מהעדר 8):wink:)

הכל ברוח טובה, בן :-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מה רע ב106 דור 2 97 שהביאו לך קישור אלייה?

אגב,בדור השני-רוב מחלות החשמל שפקדו את הדור הראשון,נילמדו וסודרו .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מה רע ב106 דור 2 97 שהביאו לך קישור אלייה?

אגב,בדור השני-רוב מחלות החשמל שפקדו את הדור הראשון,נילמדו וסודרו .

קצה שילדה קדמי.

לא רציתי לפתוח נושא חדש.

אך לא מצאתי לא 106 וגם לא סיטרואן סקסו שלא עברו הרבה קילומטרז'

חיפשתי הרבה ולכל אוטו היה פאק רציני...

עלתה עוד אפשרות לאופל קורסה...מה דעתכם? והאם לדגמי 95/96 יש הגה כח?

תודה לעונים.

פורסם

אם תלך על ה106 בסוף אנא בדוק לפני קנייה אם הרכב טופל כמו שצריך . למנועי ה1400 של פג'ו בטווח השנים האלה יש נטייה להיווצרות חור או סדק ( תקראו לזה איך שאתם רוצים ) בבלוק המנוע לפעמים בשל שימוש במים רגילים במקום נוזל קירור לרדיאטור או מאמץ .לרוב זה ב306 אבל נתקלתי פעם אחת שזה היה ב 106 אבל לך תדע .. וזה יחייב אותך בסופו של דבר להחליף מנוע ( שזה יכול להגיע לכמה אלפים - תלוי ) . ואין אלטרנטיבות כמו שכולם ימליצו לסתימת החור בצורה זו או אחרת הכל פתרון זמני ( גם כמה חודשים זה זמני ).

בקשר לקורסה אני מצאתי אותה לא נוחה וקצת נוקשה מבחינת מתלים הגה מבחינת אמינות לא היו בעיות רציניות .

אבל זה כבר כל אחד לטעמו ולצרכיו.

בקיצור זה מה שרציתי להוסיף. רק תבדוק לפני כל רכב אם היו טיפולים בזמן ואם טיפלו כמו שצריך

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...