Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשתי השאלות ששאלתי ולצערי לא קיבלתי תשובה (הנקודות במד הדלק והמדבקה על הפח שבין הדלת האחורית לגלגל האחורה), יש לי שאלה נוספת:

יש באודי (מודל 86), במיכל ההתפשטות (או איך שלא קוראים לזה בעברית - expansion tank) יש כמו שקע בצורת מבחנה ליד המכסה-לחץ. מה זה?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

בפרט, אני חושב שהעיצה הטובה ביותר שנוכל לתת לך פה היא לרכוש ספר היינס ייעודי לאאודי שלך...

אני מאמין שלא רק שתוכל למצוא שם את התשובות לשאלות שלך, אלא כשמישהו אחר ישאל פה את השאלות הללו - אתה בעצמך תוכל לענות לו...

(ואגב, למרות שאין לי אאודי, הייתי שמח לשמוע את התשובות לחלק מהשאלות שלך...)

רון.

וכדי להראות שזו לא תשובה מתחמקת, הרי לך לינק שימושי... :)

http://www.haynes.co.uk/inc/viewmanual.asp?mt=1491

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודה. לא חששתי לרגע.

יש לי ספר כזה, רק סגול. אני חושב שהוא קצת יותר ישן. בכל מקרה, לא מצאתי ממש תשובות שם. אני אנסה לחפש שוב מתישהוא

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• תוכן חדש...