Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האחין שלי מתכוון לנסוע ליורודיסני או משהו כזה (יכול להיות באיטליה?). בכול אופן, הוא ראה/שמע שקיימת ריתמה מיוחדת אשר בעזרתה קושרים (נישמע זוועה...) את הילד אלינו בעזרת אבטחה כלשהי וכול זאת בגלל גנבי ילדים (!) המסתובבים באירופה במקומות הומי אדם. שאלתו: היכן ניתן לקנות בארץ? חיפוש שלו לא הניב דבר. הוא אומר שתמיד הקישור שעולה מתייחס לריתמות ספורט הגלישה וכו'.

תודה מראש!

פורסם

תשאל את מייקל ג'קסון...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חנות בעלי חיים? :lol:

:hihi::roflmao:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

בארץ הריתמה שאתה מתייחס אליה לא נפוצה ואת האמת לא יצא לי לראות אפילו אחת כזו,בארה"ב ובאירופה ניתן למצוא אותה בייתר קלות.

אני מאמין גם שניתן להזמין אחת כזו ב EBAY .

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

חשבתם בכיוון של קולר?

יש בחורות שטוענות שזה אופנתי עכשיו :loco:

אבל עכשיו ברצינות, הוא לא מספיק אחראי בשביל לשמור על הילד שלו? :roll:

פורסם

נסה בפורומים של סאדו-מאזו לגמדים בטח זה מעור וניטים אבל זה מה יש.

האמת היא - שכשהייתי ילד קטן ההורים שלי השתמשו בזה עלי כי הייתי "נעלם" כל הזמן, מחר אני אשאל אותם.

חנות לבעלי חיים יכולה להוות פיתרון כי יש ריתמות כאלה לכלבים ולדעתי זה יתאים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בהנחה שהילד לא מגודל (לדעתי מה שנמכר בארץ מתאים עד גיל 5 או משהו כזה) מוכרים בשילב וכאלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ריתמה של בעלי חיים לא תתאים, אולי הריתמה כן, אבל אני בספק כי היא בנויה למיבנה גוף של כלב ולא של ילד.

בכל אופן החוט לא מתאים (אם אתה מתכוון ללכת איתו עם רצועה שנימתחת) כי הרצועה של הבעלי חיים היא רצועה מניילון וזו של הילדים מכילה סיבים מחוזקים שלא ניתן ליגזור אותם בקלות.

באירופה נהוג ליקשור את היד של הילד, בארה"ב יותר מקובל ריתמה שניראת כמו "שלייקס" ומיתחברת על הכתפיים/בית החזה וניקשרים מאחורה.

אתם שואלים את עצמיכם מאיפה יש לבחור את הידע הרב בנושא?! אז יצאתי פעם עם מישהי שהורים שלה גרו בארה"ב, עברו לאירופה (אנגליה, גרמניה ועוד כמה) ואחרי זה עברו לכאן...

כשהיינו מטיילים במקומות ציבוריים כמו פארקים נניח, הבחורה היתה ניגשת לבעלי כלבים ומבקשת מהם שישחררו את הכלבים כי זה לא נעים להם שהם קשורים. קשה לעמוד בפני בחורה כל כך יפה עם עיניים רטובות קמעה :?

ככל הניראה יש איזה שהוא קשר כל שהוא לתופעת הקשירה במקומות הומים לתופעה הניזכרת למעלה :roll:

תחשבו על זה...:idea:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ריתמה של בעלי חיים לא תתאים, אולי הריתמה כן, אבל אני בספק כי היא בנויה למיבנה גוף של כלב ולא של ילד.

בכל אופן החוט לא מתאים (אם אתה מתכוון ללכת איתו עם רצועה שנימתחת) כי הרצועה של הבעלי חיים היא רצועה מניילון וזו של הילדים מכילה סיבים מחוזקים שלא ניתן ליגזור אותם בקלות.

באירופה נהוג ליקשור את היד של הילד, בארה"ב יותר מקובל ריתמה שניראת כמו "שלייקס" ומיתחברת על הכתפיים/בית החזה וניקשרים מאחורה.

אתם שואלים את עצמיכם מאיפה יש לבחור את הידע הרב בנושא?! אז יצאתי פעם עם מישהי שהורים שלה גרו בארה"ב, עברו לאירופה (אנגליה, גרמניה ועוד כמה) ואחרי זה עברו לכאן...

כשהיינו מטיילים במקומות ציבוריים כמו פארקים נניח, הבחורה היתה ניגשת לבעלי כלבים ומבקשת מהם שישחררו את הכלבים כי זה לא נעים להם שהם קשורים. קשה לעמוד בפני בחורה כל כך יפה עם עיניים רטובות קמעה :?

ככל הניראה יש איזה שהוא קשר כל שהוא לתופעת הקשירה במקומות הומים לתופעה הניזכרת למעלה :roll:

תחשבו על זה...:idea:

גילי

יכולת לקצר את הסיפור :lol:

הכל ברוח טובה איש יקר :wink:

• תוכן חדש...