Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה מחשבות ושאלות (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=159129) החלטתי בסוף שהכי טוב יהיה ללכת על בטוח, הלכתי לאוטו דיפו קניתי את הרמקולים JBL CS3196.

משם הלכתי למתקין שחתך את כל המגש (הברזל והדיקט עם הבד) והעביר את החיווט.

יצא יפה מאוד ואני מאוד מרוצה מהרמקולים, הם מוגברים עם רדיו דיסק של פנסוניק 1303 =\ ויש עוד איזה רמקולים מקדימה נחמדים (לא יודע איזה).

פורסם

מה נסגר פה עם האנשים? כל שני וחמישי נפתח שרשור על 6/9 של JBL.

זה נהייה כבר כמו פרסומת לאוטו דיפו וה"מבצע" שלהם על הרמקולים.

תתחילו להשקיע בבמה הקדמית!

ועכשיו ברצינות :twisted:.

תתחדש ותהנה מרמקול איכותי שאין כמוהו במחירו!

בברכה.

פורסם

:-Pתתחדש...גם אני לקוח "שלהם"כבר חודשיים....

אחלה רמקול,עם באס חזק, נותן תשובה למי שחסר..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תתחדש ותהנה מהם

אבל לדעתי הם מיותרים לדעתי חשוב יותר במה קדמית טובה כיוון של קומפוננט

עד לא מזמן רק הבנתי את זה אחרי שהתחדשתי בקומפוננט של JBL ובכלל ניתקתי את ה6*9 שלי אפילו מהגברה של רדיו דיסק...

עכשיו הם רק ממלאים את החורים שעשיתי בשבילם..

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עם רמקולים אחוריים (איך שהם לא יהיו מוגברים) אי אפשר ליצור במה!

אבייתר: בקשר לחורים: אתה יכול להוציא את הרמקולים, לעטוף את המגש בבד אקוסטי שחור, ואז גם לגלים הנמוכים מהסאב יהיה יותר קל להגיע לסלון של הרכב.:idea:

פורסם

חשבתי על הרעיון הזה....

אבל ואלה ברח לי הרעיון כבר אז אני אעשה את זה בקרוב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...