Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה לעשות טיימינג לבד

זאת בעיה ?צריך להורד איזה פולי גם נראה לי של המזגן זאת בעיה?

מה אני צריך חוץ מחגורה וכלים ?

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

הצטרפתי כרגע אבל אין שם הרבה חומר כמו פה

ראית שגם אתה חבר שם

דרך אגב יש מפגשים של אונו ..?

ועוד שאלה ממש חשובה יעקב יש לי שלושה צינורות וואקום שניים מתחברים ליניקת אויר לאיפה השלישי הוא התנתק לי מאיפשהו

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

לגבי המפגשים:היה לא מזמן של כל דגמי הפיאט לצערי עבדתי באותו יום,לגבי אונואים ספציפית-היה רעיון כזה לא מראה לי שהוא יצא לפועל.

לגבי צינורות הוואקום:ככה זה אצלי לפחות-אחד יוצא מקרבורטור ומתחבר לפלסטיק של פילטר אויר,אחד נוסף מתחבר מהקרבורטור למקדם הצתה במפלג,ויש לי עוד אחד שקשור למזגן,אצלי הוא לא פועל ככה שאצלי הוא לא רלוונטי.

פורסם

עוד דבר

הפקק מים נוזל לי זה שנמצא בין המנוע לגיר

הוא לא נוזל בצורה חריםה רק טיפות שהאוטו חם

זה קריטי ?

בעיה לעשות את זה לבד?

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

קריטי או לא,אתה תחליט.

לעשות לבד:צריך לפרק את הגיר...נראה לך שתצליח?

אני לא מזמן החלפתי גיר,על הדרך ביקשתי שיחליפו גם את הפקק מים הזה וגם מחזיר שמן שנמצא שם.

פורסם

קריטי מאוד, פקקי מים שנוזל זה כמו קרחון, מצידו החיצוני רואים אולי חור קטן או סדק, לאחר שמפרקים אותו להחליפו מגלים את החלודה והריקבון המתקדם. החלף אותו באופן מיידי, שלא תשרוף מנוע או ראש מנוע.

פורסם

דניאל שלום

אני לא רואה כלום אני רק רואה נזילה קטנה וזה לא מפריע לי הלכתי למוסך והוא ביקש 500 שקל אז דחיתי

השאלה היא : זה קשה לעשות את זה לבד ?

ומה התפקיד שלו בכלל?

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

להחליף פקק מים בדר"כ זה לא עניין מסובך (תלוי במיקום במנוע) פקק מים בין המנוע לתיבת ההילוכים יש צורך להוריד את תיבת ההילוכים, לכן גם קבלת מחיר בהתאם.

אם אתה יודע להוריד לבד תיבת הילוכים אז קדימה לעסק.

פורסם

לפרק זאת לא נראית לי בעיה

אני פשוט צריך הדרכה קטנה בנושא

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

• תוכן חדש...