Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החלפתי מנוע בטויוטה, והביאו לי מנוע מייבוא.

למה החלפת מנוע, אם אפשר לשאול? :puzzled:

זה מזכיר לי את הפירסומת של טויטה ל RUN-X

בחורה במיני שעומדת במדבר שומם ליד קורולה ועוצרת רכבים לעזרה

2 חברה מגיעים עם קורולה (איך לא) ממש לפני כשהם מגיעים לעצירה הנהג שובר את ההגה ובורח.

החבר שואל אותו מדוע הוא לא עצר והתשובה היא שזאת מלכודת כי קורולה לא מתקלקת אף פעם...

ואז רואים את הבחורה מסירה מסיכה ומתגלה יצור מכוער (אורק קטן)

מסקנה - משהו פה מסריח. בקורולה לא מחליפים מנוע :wink:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
נגיד ש 50 שקל הייתי יכול להסתובב בעיר כמה ימים ועכשיוזה כבר נגמר לאחר יום אחד של סיבובים בודדים ממש.

זו בדיוק הצריכה הממוצעת התקינה כפי שרשום בספר הרכב. :wink:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ההסיפור ארוך מאוד- אני ינסה לתמצת אותו-

עקב טרמוסטט לא תקין חום המנוע עלה. אבא שלי לא שם לה והמשיך לנסוע. ראש מנוע הלך.

שיפצתי ראש ועוד כמה דברים ב 3000 בערך.

מסתבר השמוסכניק (יעני חבר של אבא) חפר, ועשה לי שם טרור. זרתי אליו לחיזוק והיו רעשים של מלגזה. חזרתי אליו הוא פתח שוב, ניסה ולא ידע מה זה.

שוב חזרתי אליו ואז הוא "נזכר" שאולי זה כיוון שסתומים, שילמתי לו עוד כסף לחלקים "שהוא החליף", ושוב האוטו יצא כלאחר שבא.

ישנם דברים פליליים שהוא עשה, (החזקת רכב כבן ערובה למרות שקיבל כסף,הכניס אטמים יקנים וקרועים)אני לא יכנס לזה , כרגע אני בונה תיק תביעה כי אני תובע אותו.

עקב טיפול לקוי, והכנסת אטמים קרועים וישנים,וטיפול לא נכון במרימי שסתומים וכוסיות,

המנוע התחיל לשתות שמן. כל יום שישי- מילאתי ליטר... (ליטר ל 300 ק"מ.)

המצב החמיר, ועלה לי יותר מדלק...

האוטו התחיל לעשן כמו מכונת עשן , וכ הרחוב ניהיה עשן לבן... כמו מסיבה.(לא מגזים).

הכל עקב טיפול לקוי של מוסכניק שלא מבין... (רק עכשיו מסתבר).

הלכתי לטויוטה ושמו לי מנוע מיובא.

פתאום אני מרגיש שהאוטו זה אוטו אחר...

I30 CW

• תוכן חדש...