Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוריד כבר כמה ימים תוכנה גדולה שנכנסת ב 3 דיסקים מהאימיול, ירדו לי דיסקים 2 ו 3 אבל ישנו חלק של 10 מגה בדיסק הראשון(הדיסק הוא 650 מגה) שמסרב כמה ימים לרדת והוא החלק האחרון שנשאר לי !

הוא מופיע בצבע תכלת ורשום שיש לי 1/95 מקורות, כלומר מכל ה 95 אנשים שמחזיקים את הקובץ, רק לאחד מהם יש את אותו החלק של 10 מגה, וזה ככה כבר כמה ימים.

נראה למישהו הגיוני?

מה ניתן לעשות? האם אפשר לפתוח פורטים או משהו כזה כדי לקבל יותר מקורות?

ביטלתי את הפיירוול של הראוטר , לא עזר.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זה הוא עונשו של גונב תוכנות, מה אני אגיד. :twisted:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נסה להחליף שרתים. תעבור כל שעה-שעתיים בין השרתים הגדולים, תנסה להגריל את מזלך על מקור נוסף.

יש כאן שתי אופציות - או שבאמת מדובר בחלק אחרון שאף אחד עדיין לא הוריד מהמקור הראשון, או שמדובר בקבצים מזויפים והחלק האחרון חסר כי הורד בכוונה מהמצאי.

אם זאת האופציה הראשונה צפה לשחרור מהיר מאוד של החלק. ברגע שאחד המקורות האחרים של ישיג את החלק הוא יתפשט כמו אש ברשת. אם זאת האופציה השנייה - חפש קובץ אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על העזרה,

ניסיתי להחליף שרתים על ידי לחיצה כפולה על אחדים מהם לאחר שנכנסתי ללשונית "שרתים".

עושה רושם שזה לא משפיע על היצע הקובץ והחלק הבעייתי, עדיין יש רק 1 שיש לו את החלק.

האם אני לא מחליף שרתים בצורה נכונה?

תודה רבה.

--- הנס זו תוכנה חינמית ;-)

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה מחליף שרתים בצורה נכונה.

בדוק בעיקר את הגדולים, DonkeyServer על כל מספריו וכו'. ואל תחליף מהר מדי, לפעמים לוקח זמן עד שאתה מקבל מקורות חדשים מהשרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי קרה שהורדתי DVD שלם של 4 גיגה, נישארו 20 K שלא ירדו לעולם. (אגב BC ONE 2004 המלא)

ושמעתי סיפורים על כמה K בודדים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה הוא עונשו של גונב תוכנות, מה אני אגיד. :twisted:

איזה "נשמה טובה" אתה... לפעמים עדיף לשתוק.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...