Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עובר טלטלות ביום יום, לא נעים לי וזה גם מאוד מפריע לי בעיקר בסיבובים במהירות איטית ההעברת משקל הזאתי מצד לצד מוסיפה וזורקת אותי לצד(בכל זאת האוטו קליל) יותר.. אני מחפש פתרון לבעייה.

אני לא מעוניין לקדוח ברצפה של הבגאז' ולא השיטה של הסקוטץ' לא תעבוד, הכח שמופעל על הסאב גדול מדי כדי להחזיק וגם השטיח בבגאז' הוא דקיק ופשוט הסאב ימשוך את כל השטיח אחריו.

חשבתי אולי על לחבר זווית אל הבנייה, הדבר נדחה כי עוד פעם זה יתלוש את כל הבנייה בסיבוב קיצוני.. לכן אני פונה אליכם

כרגע יש לי מאחורה בבגאז' קרש קצר כ15-20 ס"מ שכבר מקובע לשם מספיק בריא, על הרצפה של הבגאז' בצד ימין, אם אני יתן לו זווית אל הסאב ברגים קטנים עד 2 ס"מ זה יחזיק ?

תודה רבה מראש,

אבי.

פורסם

הייתי בידיוק באותה סיטואציה ומצאתי פיתרון מצויין.

בחלק האחורי של התיבה (רצוי בשליש העליון שלה) תרכיב נקודת עגינה (כמו של מנעול תליה)

אותו דבר שים על הגב של הכיסא האחורי שיהיה בערך מול אותה נקודה בסאב

קח חוט דיי חזק (10-15 ס/מ ) ותיקשור אותו לנקודה שבכיסא,

בקצה השני של החוט תחבר לו שאקל קטן (כמו אלו שיש בקופות בספור מרקט)

עכשו אתה יכול לחבר את זה לנקודת עגינה שיש לך בסאב, לסאב יהיה חופש של ס'מ בודדים לכל כיוון והוא יהיה נישלף בקלות וזה פיתרון שתיראה שהסאב פחות או יותר נישאר בימקומו גם אחרי ג'מקאנה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI16V בדקת גם בקפיצות של האוטו האם הסאב מקובע? :lol:

אחלה רעיון. נראה לי אני הולך ליישם אותו. תודה גם ממני :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עם חוט של נגיד 12 ס'מ יהיה לסאב אולי חופש של 3-4 ס'מ לכל כיוון כי יש רווח של כמה ס'מ בין המושב לתיבה כי המושב בשיפוע

הכי טוב זה לשים אורך של חוט שיהיה מספיק רק כדי לאפשר חיבור/ניתוך של השאקל

אצלי זה החזיק בג'מקנות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נמאס לי מלחפש פתרונות יצירתיים אני פשוט נותן 2 זוויות של 90 לתוך הקרש ההוא ולצדדים של התיבה של הסאב זה אמור להחזיק אותו יופי :twisted:

אבי.

פורסם

יש לי משהו פשוט יותר. לקחתי סקוץ' כזה. עכשיו צד אחד הוא כמו כל הבגאז' והרי הצד השני נדבק אליו. הצד הנדבק (הקשיח יותר) הוא זה שהדבקתי לתיבה למטה. והסאב שלי לא זז מאז!

פורסם

הסקוטץ' זה אחלה רעיון! אצלי הוא גם עבד. רק שאני השתמשתי בסקוטץ' לארגז כלים של יזוז!

והא לא זז.:-P

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מספר אופציות. את כולן עשיתי בהתקנות שלי.

יש עוד אופציות אבל הן לא יתאימו למיקרה הזה.

אפציה 1.

לקחת פלטת עץ בגודל כל התחתית הבג'ז.

לשים עליה את הבד המקורי. ומאחורי הסאב. 2 זוויות מתכת בין התיבה לפלטת עץ שהוא עומד עליה.

אופציה 2.

כמו שלפני. עם סקוטש.

אני ביצעתי את זה אצל חבר. רק שאצלו החיבור הוא בחלק האחורי בין תיבה לכסא. ובחלק התחתון מקדימה לרצפה.

הסאב לא יכול לזוז. בכלל.

אופציה 3.

התיבה של הסאב יושבת בלחץ בין הבניה של המגבר לקיר של הרכב.

אופציה 4.

התיבה יושבת בתוך מקום ברצפה.

אתה לוקח פלטה עץ. בגודל הבג'ז. חותך את הצורה של התיבה. ואז התיבה יושבת בתוך החלל שנוצר.

צריך שהסאב ישב בלחץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...