Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבקש את עזרתכם בהערכת מחיר רכבי לקראת מכירה.

אני מוכר E30 316 87 במרכב קופה,בעלת סאן רוף חשמלי תקין,וכל הרכב בעצם תקין לנסיעה.

היום הוחלף קלאץ' למקורי,וסך הכל הרכב מצב טוב.

הרכב הוא יד 8-9 ,מהו לדעתכם מחיר הוגן לדרוש?

הכל תקין ברכב,ויש לי גם מדחס של מזגן שרק נותר לחבר.

ולכן אני לא יודע מהו המחיר שעליי לדרוש,וכמו כן מהו המחיר שיהווה פשרה בין למכור אותה מהר לקראת הגיוס לבין לא לצאת בהפסד גדול.

אודה לעזרתכם.

תודה.

פורסם

מקסים לא נראה לי שיש כ''כ פשרה, אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך, לא להתקע עם הרכב אחרי הגיוס או להפסיד כסף.

ברכבים האלה אף אחד לא שם על ההשקעה שלך :( כל אחד מחפש את הפראייר שימכור להם בזול!

כנס ללוח יד שניה תראה קצת מחירים, תעשה חישובים, תראה מה אתה עושה שאולי הקונה יעדיף את הרכב שלך על פני הרכבים בלוח?

משהו שאני עוד יכול לומר לך? בא לך להעיף מהר? אתה נואש? (אם תגיע לזה) סע ליד כפרים ערביים (כפר קאסם למשל) ההצעות שלהם לא בשמיים אבל אפשר להוציא מהם משהו.

שתבין רכב של חבר כבר עומד למכירה כחודש או יותר! ותבין שהרכב שמור ברמות בלתי מובנות! הרכב שנת 89 וכל חייו ביד האחרונה (שזה כ 6-8 שנים) הוא טופל בחברה! אף אחד לא שם.... ולא משנה לו.

שיהיה בהצלחה... תראה מה סדר העדיפויות שלך... וכמה זמן יש לך עד הגיוס? אתה יודע איפה תשרת שככה אתה מוותר על הרכב?

אני כנראה הולך לקרבי ומצדי האוטו יעמוד עם רשיונות מוקפאים אבל אני לא נפרד ממנה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית זה לא הגיוס,זה העבודה ולחץ מההורים.

הרכב עצמו? משרת אותי מאוד נאמנה.

פשוט בין הלימודים לעבודה אין לי אפשרות להנות ממנו כראוי.

וכביכול אני לא רוצה למכור אותו בזול כי חבל לי על ההשקעה שלי.

נתתי לרכב כל גרוש ורגע פנוי כדי שיסע כמו שהוא נוסע היום .

:(

פורסם

תשמע גם אני עובד, לומד וכו' רק יותר גרוע אני עובד בשביל להנות מהרכב ואני מתגייס ביולי (נכון לעכשיו)

אבל לוותר על הרכב שלי? לוותר על ההשקעה שלי של קרוב ל 13 אלף? רק הבידוד החדש עלה לי כ 1500 ש''ח, לך תסביר לקונה שיש שם בידוד חדש .

אף אחד לא יחזיר לך את ההשקעה, בעולם הרכב אם אתה משקיע תשקיע בשביל עצמך כי שוב אף אחד לא שם *** על כמה שמת על הרכב!

לפחות ראית איך ההצעות עליה בנתיים? לאיזה סכומים הם מגיעים? עד כמה זה קרוב\ רחוק מהסכום שאתה רוצה עליה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני לא בדיוק יודע כמה אני רוצה עליה.

אני יודע שהיא במצב של "התנעה בנגיעה" .

והיא נוסעת תענוג,מה אתה אומר לגבי הכפרים?

להגיע עם הרכב לשם ומה?

תודה רבה.

פורסם

לא לכפרים עצמם אלה ליד... נגיד אני וחבר שלי רק עצרנו עם האוטו בתחנת דלק בכפר קאסם וישר נתנו לנו הצעה

תנסה אולי ליסוע פה ושם, לעצור לאכול משהו ליד הכפר... כל מיני, הם אוהבים את הרכבים האלה! אבל גם לרוב הם מחפשים מציאה בזול. אבל יש ויש.

אז אתה בטוח יודע כמה אתה לא רוצה על הרכב שזאת כבר התחלה טובה :) תמשיך מפה.

אני הייתי רואה קודם את ההצעות עליה ואז בודק את הגמישות של עצמי, מה אפשר אולי, כדאי להוריד ולמכור בנפרד עם הורדת מחיר הרכב.

רמז, הרכב שלי עדיין אצלי (הרי פעם ממש רציתי למכור) כי הייתי עקשן ולא הייתי מוכן לרדת 1000 ש''ח מהמחיר שביקשתי בגלל הכל ההשקעה שלי הצבתי לעצמי גבול, ואני לא דוג' טובה לזה כי הרכב אצלי (בסופו של דבר אני מאושר מזה אבל בקנה מידה אחר זאת לא דוגמה טובה).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא משהו מיוחד, אבל אולי לך יצא יותר, בכל זאת ערבי יעדיף קופה ידנית מאשר רגילה אוטומט :?

תסדר קצת אתהחלקים החיצוניים אם משהו לא יושב ישר, תעשה ניקוי מנוע ברמה, תחנה במקומות עם הרבה אנשים וכו'.

אין מעבר לזה...

את האמת עוד גילוי, אני מנסיון אישי לא מתעסק עם... אחרי פעם אחרונה שכמה מהם באו אליי לראות את הרכב פשוט לא רוצה להתעסק עם... דיי לא נעים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרי רק קנית את הרכב מאור לפני איזה חודש וחצי.

לא ברור לי, למה קנית אותו, מה, לפני חודש וחצי לא ידעת שאתה אמור להתגייס ?

תנסה למכור במחיר שקנית. אה, ואתה יד 11, אבל זה באמת לא משנה.

פורסם

זה דווקא כן משנה, לא היד אלה העובדה שהרכב אצלו רק חודש!

אני מוכן להסתכל בכיוון של רכב רק אחרי שהוא שנה אצל הבעלים, במיוחד אם הבעלים צעיר. אם מוכרים אחרי חודש + לי אישית זה אומר שיש מצב גדול שהרכב בעייתי לכן הייתי בונה פה תירוץ טוב.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בוקי,יד 11 הוא לא.

קודם כל.

יד 10 אצל הבעלים הבא.

לא חייב לאף אחד שום תרוצים,החלטתי למכור- נהניתי השקעתי ומוכר.

דרך אגב מי שקצת מכיר את הרכב שלי,יודע שהוא הושקע בהמון המון כסף ומניע בנגיעה ונוסע יפה.

לא מזמן החלפתי מצמד למקורי אצל בחור מהפורום בשם אורן בן סימון,במוסך התקווה.

עשה עבודה מעולה.

ההילוכים עוברים חלק,אין עשן מאחורה,רכב לא אוכל לא שמן ולא מים.

אבל שוב,מי שמבין יבדוק את הרכב ב7 עיניים ויגלה מכונית שמורה,אני רק ביקשתי הצעת מחיר חברים.

תודה.

פורסם

בתור אחד שמכר רכב ישן(אאודי 80 שנת 87')ומושקע,שמור ומה שאתה לא רוצה,המחירים שאנשים מציעים הם מגוחכים בגלל שהמחירון של האאודי ואני מניח גם של הבימר שלך הוא יחסית גבוה.

אנשים לא מעניין אותם שבזמנו אלה היו ה"רכבים" ,היום הם רואים מול העיניים גרוטאה בגלל השנתון וחבל.

• תוכן חדש...