Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לשיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר וקשה מאוד לשרוד את קריאת השרשור המתיש של מי אתה ומאיפה אתה נוהג, רציתי להעלות רעיון להכניס לתוך הפרופיל של המשתמש גם קישור להודעה הספציפית בה הוא מציג את עצמו, או את ההודעה עצמה.

כמובן שאיני יודע אם זה אפשרי טכנית, אבל להציע לא יזיק.

צביקי.

פורסם

אי אפשר לכפות על כולם, אני למשל לא רוצה, מי שרוצה יכול לשים בחתימה קישור להודעה שלו.

לא יותר הגיוני?

פורסם

נו באמת .

ארז , מה העניין ? אני לא יכול לחפש את ההודעה שלך בשרשור ? זה בלתי אפשרי להמנע מהצגת הפרטים , אחרי ששלחת אותם . :roll:

רעיון נחמד למען האמת .

פורסם
נו באמת .

ארז , מה העניין ? אני לא יכול לחפש את ההודעה שלך בשרשור ? זה בלתי אפשרי להמנע מהצגת הפרטים , אחרי ששלחת אותם . :roll:

רעיון נחמד למען האמת .

אין שום עניין, אני לא מעוניין שכל ילד שנרשם לפורום יראה פרטים עליי.

מי שממש ממש יתעקש שיחפש אותה.

מעבר לעובדה שהשרשור הזה נהיה בסך הכל במה לכל מי שגולש באינטרנט, כולם שם בני 17 שעברו פה בטעות, השאירו הודעה והמשיכו הלאה.

פורסם

לא כל המשתמשים בפורום נרשמו בשרשור הנ"ל.

למי שכן מעוניין, בצד שמאל בכל הודעה בפורום יש סימן מספר ההודעה #.

אם תלחץ על החלון הנ"ל, תפתח ההודעה עצמה.

אתה יכול לסמן את שורת הכתובת של ההודעה שלך ולהעתיק אותה לחתימה שלך.

(אפשר גם את הגלריה שלך, ראה בחתימתי למשל).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...